Njutit av en ledig helg.....

Vad jag gillar att vara i stugan, så lugnt och gott. Jag åkte ner i fredags och hem idag. Igår var det lite shopping inför Skottland och sen slapping i soffan då det regnade hela dagen. Idag ahr jag suttit ute större delen av dagen på altanen i strålande solsken, tänk vad vädret kan växla!!!

Detta spanade jag in i dag på förmiddagen:



Inget scrappat trots att allt var med....... Bara njutit av att läsa och ta det lugnt. I morgon sovmorgon, men det är mycket att fixa innan helgen så vi får allt se vad det blir gjort.... :) Roligt "bekymmer" och lite lät packångest :)

Kram kram och ha en bra måndag...... Aase

Kommentarer
Postat av: LottaM

Härligt. Önskar att vi hade en stuga att hämta kraft ur. Jag älskar havet, det har en rogivande och lugn inverkan (även när det stormar)och är mäktigt. Skottland, vad kul! Har varit i Edinburg för knappt 10 år sedan och den staden och landet gjorde stort intryck.



Kram Lotta

2008-08-24 @ 22:33:20
URL: http://lottamaun.blogspot.com
Postat av: Lotta

God morgon, eller snart är det ju dags för lunch, blir ju tidiga morgnar nu för tiden.

Skönt att höra att ni haft en bra helg i stugan, hoppas att vi snart kan ta en gemensam helg där igen! vill du låna resväskan så hör bara av dig!

Du behöver inte ha packångest, det mesta finns säkert att köpa även i Skottland om du skulle sakna ngot.

Kram Lotta

2008-08-25 @ 09:50:06
URL: http://lottaspyssel.blogg.se/
Postat av: ethel

Låter som en sköööön helg. Jag är också en person som drabbas av packångest =) Vill helst ha med "allt" men samtidigt bara behöva ha en liten väska att släpa på... Men som Lotta sa ovan - det mesta lär ju finnas i Skottland också så lägg paniken på hyllan och njut av förberedelserna!

Kram /E

2008-08-25 @ 10:20:39
URL: http://ethelb.blogg.se/
Postat av: Kajsa

packångest.. inga som helst problem.. ta med mej så ska jag se till att du har allt du behöver.. jag kan göra mig liten så jag får plats i bagageutrymmet på planet.. mohahaha.. närå.. lyssna på de beresta.. allt finns att köpa i andra länder.. det du behöver är pass, pengar, kamera och mediciner.. så.. allt annat finns.. kram kram

2008-08-25 @ 18:42:00
URL: http://kajsascrap.blogg.se/
Postat av: Susanne H

Låter härligt... vilket kul foto. :o)

2008-08-25 @ 20:35:17
URL: http://snuffehar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0