Mina gosiga änglar

Mina gosiga änglar

Att samla änglar är ett av mina stora intressen, har samlat i många år. Det finns änglar på många sätt, stora och små, pynt & tjafs, böcker och tavlor. Inte att förglömma alla dessa underbara änglaor som jag samlat på mig. Det finns fortfarande plats för fler.......
Jag älskar änglar och ett av de bästa orden som fastnat hos mig är :
 "Dammtussarna under sängen är änglarnas tofflor."

Kommentarer
Postat av: Theresa

Då är vi precis likadana ;)

2007-03-11 @ 17:55:08
URL: http://pysselgumman.se
Postat av: Gunnel Larsson

Hej!
Fick syn på att du gillar änglar. Vet inte om du vet vad bibeln säger ang änglar, men tänkte att du kanske vill höra följande bibelord från Hebréerbrevet, kapitel 1 vers 4-14 där det står om Jesus i förhållande till änglarna och oss. Det står så här: " Och han har blivit så mycket större än änglarna som det namn han har ärvt är förmer än deras. Ty till vilken av änglarna har han någonsin sagt: "Du är min Son, jag har i dag fött dig"? eller: "Jag skall vara hans Fader, och han skall vara min Son"?

Likaså säger han, med tanke på den tid då han åter skall låta den förstfödde inträda i världen: "Och alla Guds änglar skola tillbedja honom." Och medan han om änglarna säger: "Han gör sina änglar till vindar och sina tjänare till eldslågor", säger han om Sonen: "Gud, din tron förbliver alltid och evinnerligen, och rättvisans spira är ditt rikes spira.

Du har älskat rättfärdighet och hatat orättfärdighet; därför, o Gud, har din Gud smort dig med glädjens olja mer än dina medbröder"; så ock: "Du, Herre, lade i begynnelsen jordens grund, och himlarna äro dina händers verk; de skola förgås, men du förbliver; de skola alla nötas ut såsom en klädnad, och såsom en mantel skall du hoprulla dem; såsom en klädnad skola de ock bytas om. Men du är densamme, och dina år skola icke hava någon ände." Och till vilken av änglarna har han någonsin sagt: "Sätt dig på min högra sida, till dess jag har lagt dina fiender dig till en fotapall"?

Äro de icke allasammans tjänsteandar, som sändas ut till tjänst för deras skull som skola få frälsning till arvedel?"
Hoppas du blir lika imponerad som jag över detta!
Vänligen
Gunnel

2007-10-17 @ 23:30:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0