Mina underbara tjejer

image38

När flickorna var små sydde jag mycket av deras kläder. Det var såååå roligt, tänk er två små tjejer i likadana klänningar. Nya varje midsommar och varje jul! För så skulle det vara enligt mig själv. Tills de själva började veta vad de ville, absolut inte likadana kläder. Men nu till jul överraskade de mig att komma i likadan klänningar :)
Gissa om det var mysigt, efter alla pikar om att jag klätt dem lika så gör de det på eget initiativ för att glädja sin lilla mamma och ge henne ett minne. Givetvis blev det ju fotografering, och här är resultatet.
Jag är så stolt över mina underbara flickor,  de ger mig så mycket glädje. Den "stora" flickan bor i Norrköping och pluggar men flyttar hem till sommaren för att plugga på hemmaplan. Den "lilla" flickan jobbar i en livsmedelsbutik och sparar allt hon kan för att till hösten åka till Usa och läsa på college. Jag tycker det ska bli jätte kul för henne men det blir tomt hemma och framförallt tyst. Åren går så fort bara, man hänger inte alltid med. De har precis fyllt 20 & 22 år. Om en vecka kommer den stora hem för lite påskledighet och jag längtar sååååå. Hon har inte varit hemma sen jul så nu är mamma sugen på att krama om henne och rå om henne riktigt ordentligt. Visst finns telefon, mail men det är inte samma sak.

Två veckor kvar till påsk...... det får allt bli lite städning och påskpyntning nästa vecka.
Tycker om att pynta lite grann och sätta lite fräscha vårblommor i köksfönstret.

Ha det bra!! // Aase

Min egen fotomodell

image37

Tänk vad tiden går.... Nu är ju han 1år och 3 månader. Men denna gjorde jag för ett tag sedan till en tävling, hittade den bland alla bilder och tänkte den ska ju ut på bloggen så alla får se hur go han är. Min bästa kompis lille prins och min egen fotomodell....

Min underbara mamma

image36

Vad jag gillar Crate´s papper, de passade så fint till mammas tröja. Jag gjorde denna lo för ett tag sedan men det har inte blivit av att lägga in den här på bloggen. Är själv jätte nöjd med denna LO och mamma tyckte också om den så här får ni alla se den.

Idag har det varit varmt och soligt. Våren är här men är den här för att stanna?
Tagit lite kaffe ute på altanen, det är sååå mysigt.

Antagit utmaningen om tre saker som vi är glada över.......

image35

Det är Vårdagsjämning och ute skiner solen från klarblå himmel! Man blir positiv bara av att titta ut idag.
Tog på mig promenadskorna och kämpade en stund med mina stavar, men fick ta hjälp för att de skulle hamna på rätt hand och kännas bra. Stegmätaren på och svettbandet behövdes inte i dag då det var en skön vårbris ute. Stavade iväg och njöt av vårsolen. Ett av mina mål 2007 är att komma igång med motionen. Det räcker ju inte att ha koll på maten, röra sig är ju dessutom ett måste och detta sätt passar mig. Kom igång bra i fjällen med skidåkning och promenad så nu är det "bara" att fortsätta!Varit runt på min bloggrunda och landade på "papperspyssel"...... Vilken underbar utmaning som Fnattis & Zariska gjort......
.....Att varje dag skriva ner tre saker som vi är GLADA över och fäst mer fokus på dem än det som är på tok.
Scrappa en Lo om detta! om en månad, i sommar eller när lusten kommer.
Sen kan man maila den till [email protected] så fixar Fnattis eller Zariska in den på http://lyckotjut.blogspot.com

Denna utmaning måste jag bara anta, det kändes så rätt och så självklar när jag läste den. Man hamnar så lätt i en spiral som snurrar nedåt i stället för uppåt. Eller hur? Hoppas fler hänger på för detta ka
 

En underbar fjällsemester....

Titta vilken underbarvy som mötte oss när vi kom fram till Tandådalen, solnedgångar fängslar mig så det blev några stycken men nöjd var jag...... Vissa blev lite suddiga men digitalkameran kan ju lätt rätta till det genom att redera. Superuppfinning tycker jag. Skidåkning utför för min familj från första stund, själv gick jag och fegade innan beslutet kom att längskidor fick det bli. Trettio år sen sist...... Kan ni tänka er att: .....glida på skida satt i!!
så himlanöjd med att jag kunde må ni tro, min älskade son "offrade" en fm med mamma i skidspåret. Det är jag mycket glad för. Tack gullpojken min. Dessutom togs det en mängd kort som bara måste scrappas. Bilder skickas till framklallning och det ska bli kul att komma igång, men innan dess ligger några andra projekt och väntar.....
Vi ses/hörs i morgon. SOV GOTT! AASE
image34

Tankvärdheter....

Lite att tänka på så här en fredagseftermiddag......

* Var alltid en originalversion av dig själv, istället för en kopia av någon annan.     - Judy Garland


* Logik tar dig från A till B. Fantasi tar dig vart som helst.     - Walt Disney


* Att ha en syster är som att ha en bästa vän på besök hela livet.      -Amanda Hector


* Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu.
   Att du är älskad för din egen skull, för ingen är som du.

Scraprum..... men inget blir gjort ikväll!!


Scraprummet
Vad sugen jag är på lite scraping.... Men här sitter jag helt slut i soffan och bloggar istället.
Är såååå trött, jobbat ikväll, packar och lagar ma för en veckas semester i fjällen. Det är en del att förbereda men nästa vecka blir väl desto lugnare. Ser fram emot kvalitetstid med barn och sambo. Våra bästa vänner med barn ska också med och det ska bli ssååå roligt, mysigt och avkopplande. Bara vi får bra väder.....
Givetvis finns lite material med i bagaget....Kanske ett litet minalbum blir gjort, ska bara välja kort att ta med och det är ju svårt. Men däremot har jag laddat upp med batterier och tömt minneskort i kameran. Ser fram emot att få ta lite snökort Det har ju tyvärr inte blivit så många i vinter Jag har ju dessutom med mig min "egen" fotomodell och hans syskon samt mina egna barn. Känns som gjort för en hel del härliga kort.
Under tiden får mina projekt vila, anteckningsboken åker med så en del av allt planerande, journaling mm kan jag ju göra även om själva "klipp-och klistra"- biten får vänta.


Gosiga goa händer

image30

Världens goaste små händer..... Lillprinsen så go du är.
Snällt ställer du upp och apar dig så att jag får många bilder att scrappa.Det är inte alla som har en egen fotomodell men det har jag. En som är go och glad, som jag får äran att låna ibland. Då njuter vi i fulla drag!!
Det är fredag idag, igen..... Vad fort veckan går det är tur för nu längtar vi efter vår! Blommor, sol och fia på altanen det vore en underbar upplevelse just nu efter all blask och snö och regn. Vem tröttnar väl inte på det?

RSS 2.0