Valborgsmässoafton......

.........och våren är här! Sitter ganska djupt nedsjunken i soffan. Såååå trött, precis som om allt hunnit ikapp mig :) Vaknade mer eller mindre som en zombie idag, kämpat för allt jag gjort, Jobbade till17.00 sen en tur till Borås. Fick tag på lite av det jag skulle köpte bla. lite nya böcker & stolsdynor till stugan :)
TG, har åkt till Varberg jag valde att stanna hemma tills i morgon kväll då jag åker ner med våra bästa vänner.
Jag hinner på så sätt träffa min morbror och moster från Stockholm i morgon :) Så länge sedan sist, så det var viktigt för mig. De ska hälsa på Mamsen & Bosse i helgen. På söndag fyller allra bästa Systra Mi - Kajsa 40 år.....
Vart tog alla de åren vägen? Jag är ju bara typ 25 år, så någonstans på vägen måste tiden stannat :)

Sofia har nu hittat sin lilla lägenhet. Första juni flyttar hon dit, det känns skönt men så sorgligt. vad tomt det kommer att bli, hon förgyller tillvaron men jag inser att det är tidens gång och att hon glädjer sig förstår jag också.

Hoppas att jag kan scrappa lite i morgon, men först ska jag sova tills jag vaknar.......

Jag önskar att ni alla på ert eget sätt hälsat våren, Välkommen!
Ha en skön kväll, jag somnar nog snart nöjd och belåten efter en lugn skön hemma kväll med två bra filmer.....!!

Detta är en LO, på min BonusDotter..... Hon är nog ca 2 år på fotot, om en månad fyller hon 14 år!

image554

Kram, kram Aase

Event-alster....

Allaf ick en handledningsbok, så det funkade bra även om man inte hann klart. Allt kan ju göras efter eget tycke och smak.

På detta första alster har jag gjort precis så som den var, gillar verkligen att fått testa göra alter vilket annars inte är min starka sida.....

image551

En lite låda gjord av ett dissikerat minialbum från Basic Grey som vi klätt med papper och sen gjort nya hål och knytit ihop med garn bitar. Lite pilligt att få in det luddiga garnet men annars rolig att göra. Den blev populär hos min mellan tjej så den får nog flytta med henne nu i juni :)

image552

En mini anslagstavla, gjord på en lite mindre målarduk, målat med akrylfärg, använt oss maskning för att få fjärilarna...... Här blev de ju personliga allihopa, jag har satt ett litet tankeord i den ena nypan.....kul tycker jag.
Enkel att göra, och mycket dekorativ!

image553

Att använda Edgescrapper blev för mig en klar favorit. Nu vet jag hur den ska användas :) har haft den bland scrapsakerna länge men inte riktigt blivit kompis med den innan nu ihelgen. Bokstäverna är stansade med ett QK alfabet som släpps nu till helgen. Sååååå läckra bokstäver, det får nog bli ett sådant kände jag idag när jag limade fast rubriken. Gjort denna efter arbetsbeskrivningen och valde att använda mig av ex rubriken :)
Min son, då han var sex månader för 16 år sedan fick pryda denna LO, han har verkligen förändrats till det positiva under sin uppväxt, alltid glad pigga ögon som glittrar. Buskillen med mycket sprall som nu är lugnet själv och trivs med livet :)

Ja nu har ni fått se tre av de sju kurser vi gick. de andra fyra kurserna kommer eftrhand, vill göra klart dem innan jag visar dem här på bloggen.

Ute skiner solen men det blåser rejält. Jobbar eftermiddag idag så det blir nog en del pysslande på fritids. Ska se om vi inte kan köpa in canvasduakr så att de som vill får göra en anslagstavla, det var kul!

Ha en bra dag! Kram Aase

Uppdatering.....

En LO från lördagens stora Crop-party..... har jag fotat nu ikväll. Den är den enda som är helt klar.... :)
Kommer mer resultat i veckan.....
 
image550

Idag fick jag samtal från Filip, han ville jag "skulle komma han".... Levt på det hela dagen och blir så glad att jag får rå om och vara med de små killarna så mycket. Dessutom har jag skrattat gott en stund efter ett besök på hans mammas blogg nu för en stund sedan...... Kika in får ni se två godingar. Lotta du är toppen, tur du finns som förgyller mina dagar!!!!

Ha en bra måndag nu ska jag kolla in mina grejer från helgen.

Kramis Aase

I väntan på....

Att jag ska göra klart och lägga ut de laster jag gjorde på Eventet så får ni här lite måndags inspiration från förra veckans LO.

image548

Till N´s album, från korten hon valt ut av sina bonyús syskon! Även nästa är till hennes album:

image549


Sovit som en stock hela natten, varit och handlat lite mat/frukost nu på morgonen. Nu är det dags att jobba lite.
I eftermiddag ska vi ha hjärtlungräddning´s genomgång och sen ska jag åka till Borås.
Johanna min äldsta dotter har Smyckesvisning i Handstämplats lokaler idag så givetvis måste mamma dit med kameran och se hur fint hon gjort. För det vet jag att hon har! :)

Ha en bra måndag! Kram Aase

Tillbaks hemma igen.....

Huvudet är fullt av ideér och intryck. Så mycket på en enda helg. Detta kommer jag att leva på länge länge. Så mycket energi jag fått, så mycket lust att skapa och en hög med nya ideér  om hur man kan göra med olika material och verktyg.

TACK! Underbara LillSis för en underbart rolig och givande helg. Love You!
TACK! Anna för all hjälp med engelskan och annat :) Och för underbart sällskap i helgen så kul att lära känna dig mer.
TACK! Alla fantastiska människor som ordnat detta underbara som vi fått vara med om. jag är överväldigad!
Kommer att färdigställ mina arbeten och lägga ut på bloggen efterhand men mycket att smältat först.

Underbart att få lära känna nya och prata lite mer med bloggvänner, fast hade gärna pratat med fler......

Se så koncentrerade vi är:

image545

Men så nöjda:

image547

Tack, Lina för fotohjälpen!

Glad är jag att jag åkte har njutit av varje minut!

image546

Nu ska jag äta lite och försöka varva ner :) Sluta tänka på allt jag skulle vilja göra :)

Sov Gott! Kram kram Aase

Scrapevent....

En arbetsdag kvar sen bär det av mot Helsingborg, där Syster Yster och jag ska vara med på Scrapeventet....
Är så nyfiken på vad jag kan lära mig för nytt, på alla härliga bloggvänner man kommer möta........ Ska bli så kul och jag längtar!

När jag var i Varberg i helgen fick jag gjort lite granna också, denna veckan har jag mest packat och kollat över scrapsakerna. Har också varit runt i  alla rabatterna och rensat bort allt det torra ful så att allt nytt får plats.

Men den första LO gjorde jag till veckans skiss vecka 16:

image542

image543

Äntligen fick jag användning av dessa papper från Cherry Arte, som jag haft hemma ett tag, gillar dem så mycket men svårt att få fram rätt kort, men nu så.....

image544

En ny till mitt änglaalbum.... det har blivit några stycken nu. Ska fota lite fler änglar snart så att det finns på lager när andan faller på.

Ha en skön onsdagskväll, jag tillbringar nog min i soffan med min ben vilandes efter trädgårdsarbetet igår, ajajaj vad muskler jag har på baksidan av låren :)

Kram Aase

Lite nya DT - alster för Handstämplat.....

Fått ett DT -paket av Kajsa.... NU är första delen avslutad, har en del kvar att spåna runt. :)

Handstämplat har egna designade stämplar, så läckra! Till detta uppdraget fick vi en stämpel som skulle vara med på våra alster, jag gör ju bara LO så det käbdes lite klurigt först. Men stämpeln förstärker budskapet i LO! 
Det finns en mängd olika hos webutiken så kika......

image540

Filip fyller två år, perfekta bilder till de underbara pappren från Basic Grey - cupcake här använde jag mig av Ballons & celebrate. Härliga foton på en go tvååring som ska blåsa ut ljusen på tårtan

image541

Mina nyinköpta vättar passade perfekt med det tredje pappret från Basic Grey - crepe paper.
Gillade att sätta ihop ordspråket från Nalle Puh och stämpeln i ena hörnet....... De små ljuvliga blommorna fins också hos Handstämplat.

Ha en skön tisdag, här skiner solen och det är så underbart. Blir nog ännu en dag med mellanmål ute på fritids.

Kram Aase

Måndagslycka......

Tvätten hänger ute på tork, frukost i lugn och ro... Solen strålar från en klarblå himmel.....
Fotat alla helgens LO nu är det förmiddagskaffe i muggen och vågen visade -1,3 kg på en vecka!
Kan veckan ha börjat bättre? Jo just det ja, är publicerad på Swescrapbookbloggen, läsaralster skissen vecka 16Verkligen en bra början på veckan! Dessutom är det bara 4 dagar kvar till helgen och Scrapevent!!! Då ni ska vi lära oss en massa kul!

Min tolkning av skissen vecka 16 på Swescrapbook:

image539

Hoppas ni får en bra start på veckan ni också!
Krameli Kram Aase

Vilken underbar helg....

Solen har verkligen visat sig i helgen så härligt! man blir verkligen lycklig av den.... Dessutom har vi varit i den underbara stuga som min sambo byggt. Svärföräldrarna och vi har haft en härlig helg tillsammans. Jag har scrappat, promenerat en härlig långpromenad igår. Kameran var med och härliga kort är tagna.... :)
Gillar speciellt detta på ekorren:

image536

Och detta på en underbar lyktstolpe:

image537

Gjorde en LO förra veckan efter skissen hos scraputmaningen, en härlig skiss......

image538

Ha en fortsatt skön söndagskväll och ha en bra jobbdag på imorgon.

Kram kram Aase

Bloggnörd?

Nej, bara så sugen på att visa de naturbilder jag fotat idag. Utedag på fritids som vi har varje onsdag, mellanmål i skogen och lek bland buskar och snår. Så populärt hos barnen så det var fullaktivitet. kan inte visa några bilder på deras aktivitet men det fanns annat fint runt omkring....... fint eller inte det kan bara ert öga avgöra. jag tyckte ialla fall att det var läckra bilder jag fick :)

image530

image531

image532

image533

Lite skogsbilder blev det idag......

Ha en skön onsdagskväll// Aase

Våren är här.....

Åh vad skönt det varit ute idag och vissa stunder har vi även sett solen också :) Vad välbehövligt det är med värme och sol ... Barnen på fritids fick mellanmål ute idag, det är mysigt tycker dom.

Det har hittills funkat bra med mina steg och mitt matintag.. har klarat av suget idag :) Känns som det ska fungera bra! Så nu är det bara att kämpa på.....

Imorgon får jag frukost sällskap, Lotta kommer med lille Viktor. Vad mysigt det ska bli med en liten stund tillsammnas. Börjar jobba klockan tolv så det passar ju jätte bra. På kvällen är det APT så kanske inget bloggande för mig.... men vem vet vilka oväntade krafter man har när man kommer hem :)

Har scrappat lite ikväll, gjort färdig en som jag precis skickat till en skissutmaning, och gjort två lite enklare på favorit foton, och bägge LO handlar om TG, älsklingen min :)

image527

Love you, gubben. Du är mitt allt...... Tack för att du ställde upp när jag ville fota , vet att du inte alltid gillar det ;)

image528

Vilket fint kort på vår Gudson i TG´s armar, vilken ögonkontakt de har :) Liten Viktor bara två veckor.
Nu har han redan blivit snart sex veckor.... vart tar tiden vägen? Tur att vi själva bara blir yngre och yngre.

Ha en skön kväll, Tack för att ni kikar in hos mig och lämnar ett litet avtryck. Kram kram Aase

Idag har vi myst....

med allra goaste vännerna och småkillarna. Måndagsfika, jätte trevligt och avkopplande. TACK! Det behövdes......

image523

TG var med M i ladugården och fotade många fina kort på alla underbara lamm som kommit och fler lär det bli.

Skönt att få börja lite senare i morgon, kunna ta det lugnt och starta mjukt...... Finns lite scrapp som väntar :)

image524

Denna gjorde jag till veckans skiss vecka 15. Ninja har ju valt några av foton på mina barn som hon ska få ha i sitt album, denna var tydligen grymt snygg i hennes ögon :) Det mest roliga är att hon tycker så mycket om svartvita foton och det är ju lite ovanligt bland barn. Men några väntar på att scrappas, de åker nog med till Varberg i helgens packning. Ska ju träna på att åka i väg en hel helg med mina nya läckra väskor..... Ni ska få se dem en annan dag när jag fotat ekipaget......

Ha en skön kväll, Vi har tänt ljus och tänkt på Engla och hennes familj. Hoppas de orkar vidare.

Kram kram Aase

Söndag....

Det finns nog hopp om våren fast man är lite otålig..... Idag har jag torkat tvätt ute på torkvindan. Så gott den luktar sedan eller hur? Här på parkeringen har man tvättat bilar och bytt till sommardäck.... Det om något är väl ändå vårkänsla?

I morgon drar kommunens satsning "Ta steget" igång och jag har bestämt mig..... NU eller aldrig, men behöver nog mycket peppning ;(  Har många extra kilon jag bär omkring på, det gör att värken är betydligt sämre också. Att gå ner i vikt är så svårt, vill men har inte haft den rätta orken att ta tag i det. Men nu känns det OK, jag har bestämt mig. Att anta utmaningen att gå 12532 steg/dag i snitt...... Det är ett delmål i det hela.
Kankse skulle ha en delmålslista, hmmm får grunna på det till i morgon.

Jag har strykit all min stryktvätt, tvättat lite udda kläder och så har jag tillbringat ett par timmar i scraprummet....
Det är så kul, har så mycket ideér i huvudet som bara vill ut :) Känns det igen?

image520

Underbar brandbil i plåt och med trampor......., det var en stor glädje hos Filip när han fick den,
allt  roligt att utforska...

image521

En till mitt ängla album, har några stycken nu. Får väl fota lite fler av mina änglar... det finns ju några stycken :)
Alla lika omtyckta och jag har något till var och en av dem.... ett litet citat eller dikt.


Ha en skön kväll, i morgon väntar en ny dag och nya lärdommar!

Carpe Diem //AASE

Snö igen....

När jag vaknade i morses var det snö på gräsmattorna....... Fy vad tråkigt! Vart tog våren vägen över natten?
Kallt och fuktigt blev det direkt.... och då strejkar kroppen haft ont idag men tog mig ändå till Scraprummet. Hade ju lite ideér i huvudet som skulle ut, nya foton som jag hämtade i torsdags......

Här kommer den som jag påbörjade i torsdags på miniträffen:

image517

Om betydelsen att kunna bara vara, journalingen är ett citat från Nalle Puh.....

image518

Viktors lilla hand, tre veckor gammal var han när fotot togs. Journalingen är en bit av en sångtext som Peter LeMarc har skrivit som heter, Handens fem fingrar. Tycker så mycket om den sången och texten är så värdefull....
Använder mig gärna av sångtexter och tankvärdheter i min journaling. Har man ingen givien text kan det vara bra att ta till. Sparar allt i en fin skrivbok och den finns nästan alltid med mig, har samlat i flera år innan jag började scrappa och nu kommer den verkligen till användning.

Ha en skön lördagskväll. Tack för alla fina kommentarer :) Kram Kram Aase

Hur fort går en vecka?

Redan fredag igen, så fort veckorna går just nu. Kan det bero på att det är så ljust länge att det känns som om dagarna är längre.... Jag dras som en magen till solen och värmen, mmmm så gott det varit ute idag :) VÅR, i luften på vägen hem från jobbet såg jag blåsippor i grannens trädgård! Härliga vår!

I går kväll var jag hos SystraMi i affären tillsammans med Maria, Lotta & Elin. Vi scrappade för fullt. Johanna tittade också in och hon skulle plugga :) Ja det slutade med att hon fick en hög med alldeles nyframkallade foton och även hon scrappade loss :) Sofia tittade in och pratade en stund så ljudnivån låg över samtalston en stund ;)
Älskar verkligen att mina flickor hänger med och att de tycker det är mysigt! Även min goa svägerska tittade in en stund och fick då njuta av min goe Gudson en stund för han var ju också med.... Lotta, Elin och jag var sist (inget ovanligt för min del ) men klockan var nästan 22 innan jag var hemma. Så i morses var det liiitesegt att gå upp.
Men vad gör det när man fått scrappaloss och umgås med vänner? Ingenting...... TACk tjejer för att ni förgyllde min torsdagskväll....  & TACK Kajsa för att vi får sitta hos dej...

Gjorde två LO och började på en LO......

image515

Underbart foto från förra fredagen på StorBus, så go han är! Man blir ju alldeles hjärtevarm bara man ser han. 
Vår lille goe StorBus, hoppas du har kryat på dej idag.... Hade ju feber igår godingen...

image516

Att unna sig en buket tulpaner när man städat huset, det är så härligt man borde unna sig det lite oftare....
Testade det där med piprensare, läckert tycker jag. Senic Routes underbara nya papper passade perfekt till fotot.
Tycker det är så kul just nu att testa lite nytt, med dekorationer och sånt :)

Ja nu är det bara två veckor kvar, om två veckor sitter Kajsa och jag i bilen.... eller vi kanske är inne på Gekås i Ullared, eller så är vi precis färdiga där....... Beror lite på när vi åker ifrån Borås :) I vilket fall som helst så ska vi till Helsingborg för att vara med på Scarpevent. Gissa om vi längtar ? Ja, vi längtar jätte mycket, läst utrustningslistan och håller på att kolla att vi har allt. Tänka ut vad man vill scrappa på croppartyt på kvällen, foton och allt annat.
Vilken glädje att planera, och längta. Det ska bli såååå roligt att få vara tilsammans en hel helg utan barn och sambo/man och bara få ägna sig åt vår underbara hobby.

Ikväll serveras det Tacos till barnens glädje, sen blir det "Så ska det låta" - fredagsnöjet tycker vi allihopa.
Vi har planerat att övertala TG att vi vill grilla i morgon, tror inte han är så svårövertalad..... Det är ju vår i luften.

Ha en skön kväll med familj/vänner och andra :) Kram Aase

Det är sååååå roligt att uppdatera....

Har scrappat idag innan jobbet, och lite efter jobbet :) Trots att kroppen värker har jag tagit mig samman och varit lite kreativ. Har testat mina nya fina fjärliar..... så läckra :) Har gjort en till skissutmaning och två att visa här och nu. Har fått smak på att dekorera med lite nya saker, knappar, och pins, rubons som jag köpte på mässan bla.

Först idag är en på alla fyra barnen, fotot tror vi är taget 1996, lite bestyr att fota alla :) Har en hög med flera kort på dem i olika poser.....ensamma och tillsammans med någon i syskongruppen. Givetvis väntar de på att scrappas.
Det var en jobbarkompis till mig som kom hem en eftermiddag och fotade lite :)

image512

Underbara älskade barn, älskar er varje dag - varje stund. Tack för att ni ställer upp för eran lilla
mamma - Aase

image513

En av de sista till Johannas album, rubons på fotot. Visst är det läckert. Önskar att jag hade köpt mera av den varan på mässan. Kanske finns det chans att köpa det en annan gång :)
Idag har Ninja valt ut några foton av de som barnen tagit i Göteborg som jag ska scrappa till hennes minnesalbum. Kändes lite fint och mysigt att hon fick välja sina favoriter på "bonussyskonen". Har gjort ett av foton men det kan jag inte visa än......

Till veckans skiss 14 gjorde jag denna LO på Rasmus......

image514

Så trött efter en miniracingtävling..... Somnade gott i soffa hemma hos oss. Cardstocken är ljusgrön men det syns dåligt här :)

Nu ska jag blogga runt lite, packat för att ha en liten scrapträff hos Kajsa i butiken i morgon. Provpackar mina nya fina scrapväskor så att de funkar när man ska på träff.....

Kramis Aase

Tisdag kväll.....

1405 komentarer var det när jag precis kollade läget, den som lämnade kommentar 1400 det var min bloggvän Mette.... Grattis vännen. Din adress har jag så det kommer ett litet paket på posten :)

Under mina bloggrundor hittar jag så mycket inspiration, både på svenska och utländska bloggar.
Lina´s blogg hittade jag tipset på hur man gör dessa underbara fjärilar, så dessa gjorde jag i dag :)
Visst är de läckra? Man klipper till två ovaler,en mindre en större och veckar dem som man gör en julgranskaramell, jag band ihop med en bit koppartråd.

image509

Hos Marie/Hallonflicka hittade jag en länk till beskrivning på dessa underbara virkade blommor.....
Dessa gjorde jag igår kväll när jag och bonusdottern tittade på film.

image510

Ikväll har jag scrappat, ett favorit foto på min älskade TG, blev riktigt nöjd måste jag säga. Ovanligt mycket dekos för att vara mig :) Men det var kul att testa lite av det jag hittat på bloggrundan :)

image511

Ja nu har jag nog fått med allt......
Vinnaren av 1400 kommentarer, fjärilstipset, de virkade blommorna och min sist gjorda LO.....

Nu får jag bara säga TACK! för alla underbara kommentarer/avtryck jag får och det är så roligt
när ni lämnar ett avtryck.

Kram kram Aase

Tävling på Handstämplat

.... nu minsann får ni ila in på Handstämplats blogg och kollla in tävlingen.....
Jag tyckte det var en rolig utmaning att få så jag hoppas att även ni tycker det och skickar in ert bidrag :)

Prickigt, Vågigt, Stämpligt och Rivigt........ Det är bara att sätta igång :)
Här kommer min tolkning av utmaningen, hoppas den inspirerar...

image508

Ha en bra måndag...... Kram Aase

Söndagkväll.....

Hur fort går en helg? Alldeles för fort tycker jag, har tagit det lugnt eftersom kroppen är såååå trött. Scrappat lite, varit på Hem & Trädgårdsmässa i Borås umgåtts med vänner och Storbus och LillBus. Med andra ord bara haft det bra och kopplat av ordentligt.

Här kommer en LO på mig och min LillSis....

image507

Det är nya papper från Scenic Route inköpta på mässan och lite rubons från AC - också köpta på mässan den stora fjärlien är en chipboardmall från Scenic Route de allra senaste var ju fjärliar och fåglar, journalingsstämpel & kärlek 100% stämpeln finns hos LillSis i hennes butik Handstämplat.ETC

I början av veckan kommer det att finnas en tävling på gång i Web-butiken/bloggen kika in där så får ni lite inspiration och en tävling att bita i...... :) Rolig tyckte jag !

Här på min blogg är det också en tävling, den som lämnar kommentar 1400 får en lite scrapvinst......
Så glöm inte att lämna ett spår efter er, kanske är det just du som får en vinst!

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll, jag ska snart krypa ner i min sköna säng och börja på en ny bok.....

Kram kram Aase

Award....

......tack älskade LillSis du är så go och rar, denna fina utmärkelse har jag fått av henne idag.......

image506   "Award parties must nominate five people who have not received the award. The blogs that receive the award must post the award banner on their site"

Att skicka vidare till fem personer, hmmmmm svårt att välja ut men här kommer mina fem:

Lotta - min bästa vän och livlina, Love You
Morfen - DT - vän och inspiratör, Tack Anna för din uppuntran
Mette - Min räddare i nöden och cybervän. Tack för min fina blogg.
Siwerstar - Inspiratör och skissmakare, som trots tre små barn drar igång skissutmaningar....
ÅsaF - Inspirerat mig att scrappa min naturfoton. Tack Åsa.

Det finns så många att ge denna award, nu hoppas jag att ni andra sprider den vidare så fler och fler får känna att de inspirerar för det gör ju vi alla.

Ha en fortsatt trevlig Lördag // Kramis Aase

Snart 1400 kommentarer.....

För ett år sedan när jag mot alla odds startade min blogg kunde jag aldrig drömma om att jag ett år senare skulle hitta sååååå många olika kommentarer/avtryck på min blogg.

Känner mig så stolt över det jag presterat, jag som aldrig skulle överhuvudtaget lära mig hantera en dator :)
Nu surfar jag runt på internet, shopar i webbutiker, bloggar, skriver ut texter i olika typsnitt, lär barnen i skolan vad år 2 elever ska klara av för att få första datakörkortet..... Dessutom redigerar jag bilder och annat. Dessuotm börjar jag så smått ta mig ut i världen, har besökt några utländska bloggar i veckan!!!!! Jag hittar jätte mycket inspiration överallt!

NU är det dags för er att lämna mer avtryck....... den som når 1400 kommentarer får en liten scrapvinst skickad till sig på posten, så nu får ni allt lämna ett avtryck efter er...........

Har tillbringat eftermiddagen med  Johanna & allra bästa vännen Lotta och hennes underbara söner. Den store killen fick en så underbar brandbil i trampbilsstuket idag....... en höjdare kan jag tala om. Tiita här får ni se......

image502

Visst är den ljuvlig..... Så läcker!

image503

Så här glad blev StorBus, tatt-tatt sa han till GamlaMoster

image504

Min Johanna och LillBus, han är så go...... och liiiiite vår ibland :)

image505

Ny blöja, ny matad/rapad och somnat i mammas famn...... Kan det bli bättre och mer härligt?
Tror inte det. Vår lille gudson, Viktor Olof Amandus.........

Tittar/lyssnar på Så ska det låta - härlig fredagskväll! Tack för att ni hjälper mig göra bloggen levande!
Glöm inte lämna ett avtryck/kommentar, kanske just DU blir den som lämnar avtryck 1400......

Krameli Kram !!!! AASE


Var är vårsolen?

Enligt Borås Tidnings väderprognos väntas sol på fredag......kanske lite sol/moln i morgon. Låter lovande men när man tittar ut undrar jag faktiskt om det stämmer. Regnat hela eftermiddagen och det ser tjockt ut på himlen......
Kanske, kanske kan vi ha turen på vår sida ....... I alla fall längtar jag efter värmen och solen så kanske "kroppa-skralen" rättar sig till :)  Ont och stel som bara den, men har i klarat av att jobba idag.
Scrappat har jag gjort, påbörjade en igår och gjorde klart den innan jobbet idag, sen har jag snabb scrappat en ikväll på sonen till Johannas album. Nu är det bara fem foton kvar till hennes album sen är det klart. Då får nog de fotona vila lite innan jag fullföljer de två andras album :) fast många är redan gjorda så vem vet?

image500

De där stora knapparna köpte jag på mässan i lördags, härlig färg tycker jag.....

image501

Havet och stranden i Apelviken/Varberg......en härlig söndag i januari. Spår isanden och en massa tång som blåst upp. Gillar dessa bilderna jätte mycket. har inte varit i Varberg så mycket på andra årstider än sommaren så det var lite extra...

Ha en skön kväll, kul att bloggeriet funkar igen och TACK! för alla fina kommentarer. Man blir ju så glad när ni lämnar ett litet avtryck efter er.......  Kram kram Aase

Lite nytt :)

Ny månad är det idag..... APRIL. Som jag längtar efter vår och värme. Kroppen har sagt stopp så nu har jag varit hemma två dagar för värken är inte rolig har så ont under fötterna att det är svårt att gå ......

Men såg nyss att två av mina LO finns på Scraputmaningen, det var två stycken utmaningar som lockade mig runt påsk.......

Att göra en LO i svart-vitt-rött:

image498

Gillar dessa foton på flickorna som jag gjort svartvita...... Mina energigivare!

En utmaning var att använda "Ett ögonblick" i rubriken......

image499

Hittade ett mycket gammalt foto på min älskade systeryster.... precis färdig Förskollärare juni 1991.
Exakt tio år efter mig så jag var extra stolt över henne som valt ett så underbart yrke. Än idag jobbar vi båda inom yrket och för det allra mesta tycker vi vårt jobb är underbart, speciellt barnen. Hon på dagis och jag i skolans värld :)

Ha en bra dag, själv ska jag vila och bara vara.

Kram Aase

RSS 2.0