Här har ropats.......

Grattis Johan Wiland till priset som årets bästa målvakt! Som stolt Boråsare jublade jag i min ensamhet........ :=)
Väntar hem min älskling när som helst, det är tomt utan han. Men ibland krävs det kvällsjobb för att blir klar med en del jobb. Jag har passat på att färdigställa två LO till och fotat dem :) Påbörjade dem i helgen och nu är de klara........
Har frusit hela dagen, det har varit isande vindar, men nu brinner min brasa och min hemstickade poncho är go att ha sådana här dagar.



Ännu en solnedgång från Gotland, gillar dessa fina foton från i somars, nu börjar det bli en del LO i Gotlandsalbumet :)



Älskar detta foto på Filip, håller på att göra ett album med tankeord och bara svartvita bilder. Denna LO hamnar där......
Det finns mycket vackert i vår värld att fästa ögonen på, ögongodis :) det finns mycket fint sagt av kända och okända. Detta ska jag försöka samla i ett alldeles speciellt album. TACK! Sofia för det underbara album du hade med dig från USA, sparat det till "bästa ideén" som din stora syster brukar säga.

NU ska jag fortsätta snegla på Fotbollsgalan, äta lite nachos med min älskling och njuta av att det är måndag.....

Kram Aase

Kommentarer
Postat av: Lotta

Åh vilka fina LOs har har fått gjort. Gillar verkligen dessa två, så fina färger och papper. Och fotot på LOen längst ner här....Så fint det är:)



Låter som om ni har haft en härlig träff, synd att jag inte kunde vara med. Men nästa träff ska jag inte missa....så är det:)

2008-11-17 @ 20:53:08
URL: http://scrapparlotta.blogspot.com
Postat av: LottaM

Superfina båda två. Håller med om att solnedgången är magisk och den ger en liten glimt av vad som konmma skall efter en lång och mörk vinter. Visst är det härligt när brasan brinner. Jag ska testa Blossan jag med. Det börjar bli dags för det.



Kramar

2008-11-17 @ 22:43:25
URL: http://http//:lottamaun.blogspot.com
Postat av: myamia

det var kul att läsa din kommentar om papprena hos mig, visst är det så att organiseringen är en stor del av vår hobby. Spillbitarna har jag i lp-plastfickor. Det tycker jag är smidigt. För längesedan hade jag alla i en kartong, det var rörigt det ;) kram

2008-11-18 @ 10:06:19
URL: http://myamias.blogspot.com
Postat av: Lotta

De blev jättefina, och visst är det mysigt att krypa ner i soffan och höra brasan spraka och bara ha det gott, njuta av att inte behöva gå ut!

Kram L

2008-11-18 @ 12:02:05
URL: http://lottaspyssel.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åh, vad du är flitig :D Jag har precis startat min alldeles egna julklappsutdelning på bloggen... spännande! Det finns verkligen inget bättre är att ge bort saker :D Stor kram till dig!!

2008-11-18 @ 13:57:59
URL: http://johanna.candoredesign.se
Postat av: kattis

Här var det en till som jublade igår när Johan fick priset som årets målvakt.

Jag håller på Elfsborg i vått och torrt och sedan att Johan är min kusin gör ju att jag håller på honom än mer.

Fina LO:s du gör hela tiden. Vilken kreativitet du ligger inne med.

2008-11-18 @ 18:01:29
Postat av: Cilla

Vilka mysiga layouter! Den där lilla Aquarius-ugglan är helt underbar :)

Kram

2008-11-18 @ 18:26:46
URL: http://cilla-cilla.blogspot.com
Postat av: Maria

Tack! Annars blir det mest julkort nu men det droppar in en och annan beställning. Jag skulle vilja scrappa lite men jag hinner inte just nu.

2008-11-18 @ 19:23:44
URL: http://kramaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0