Lite mera nytt från helgen.....

Att scrappa är verkligen balsam för själen, men ideér har jag fullt av så på ett sett blir man frustrerad att dygnet inte har fler timmar. Gjort två LO på de goa småkillarna också.........



Tyvärr blev bilden lite suddig, men gör inte om den just nu iaf. Gillar detta fotot av Filip för man ser på hans blick att han mumsar något smaskigt gott :) Johanna hade gjort en godisblomma till TG i födelsedagspresent, här har Filip fått smaka på blomman....... Vet en som önskar sig en godisblomma när han fyller år i januari :) Scenics route´s färgglada papper passar så bra till detta svartvita foto. Klippt kugghjulen från ett papper och använt fram och baksida på ett annat. Så bra med dubbelsidiga papper, ger så stort användningsområde.



Kunde inte bli bättre papper än SassafrasLass nyaste :) gillar dessa färgsprakande papper, och Viktors underbara brallor alá 70-tals stuk......... Fick skära bort ganska mycket av fotona men ville absolut ha bilderna på rad så vad gör man inte för den perfekta LO????

Nu är det alldeles mörkt ute, kvällen kommer snabbt nu för tiden. Kanske gör jag ett besök i scraphörnan, men är lite små trött efter en lång dag. Har varit på föreläsning påHögskolan i Borås idag på fm och jobbat hela em på fritids till 17.15. Kopplar nog av med en ny bok först så får vi se sedan :)

Må gott. Njut av lite ljus och vintermörkret...... Aase


Kommentarer
Postat av: Maria

Verkligen fina lo. Fina pojkar också, då kan det ju bara bli bäst:)

2008-11-03 @ 18:53:57
URL: http://kramaria.blogg.se/
Postat av: Karin

Förstår precis allt med balsam för själen, men också frustration...vilken himla balansgång det är!!! Härliga layouter med perfekta papper till killarna. Känner starkt att barnkläders mönster och papper följs åt lite!!!

Kram

2008-11-03 @ 19:26:37
URL: http://kajsaloppan.blogspot.com
Postat av: Maria

Underbart fina layouter på supersöta killar. Gillar byxdressen :-).



Kram Maria

2008-11-03 @ 20:03:18
URL: http://copyrightmaria.se
Postat av: Johanna

Åh, jisses vilka fina nu har hunnit med under helgen :D Gillar verkligen hur du har matchat kortet med rätt papper, du e ju grym på de! Hörs snart! Kram kram

2008-11-03 @ 20:53:40
URL: http://johanna.candoredesign.se
Postat av: Fia

Förstår precis vad du menar med balsam och frustration...;) Å så fina layouter, den översta är grym! Kramar!

2008-11-03 @ 23:47:01
URL: http://fialoppansblogg.blogspot.com
Postat av: Caroline

Underbara layouter!

2008-11-04 @ 08:27:40
URL: http://rundby.blogg.se/
Postat av: ethel

Vilka fina foton och härliga layouter du gjort! Är också sugen på Sassafras-papperen, men jag har bestämt mig för lite köpstopp för tillfället - har trots allt en hel del fina grejer här hemma redan =)



Har ett litet brev jag skulle vilja skicka till dig, behöver bara din adress, du kan väl maila den till mig på [email protected] (om du vill förstås!) Kram /e

2008-11-04 @ 18:54:32
URL: http://ethelscrappar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0