Vad gulliga ni är.....

TACK, så jätte mycket för alla omtänksamma "krya på dej" - hälsningar. Har en huvuvdvärk som heter "rejäl", ingen feber idag men matt eftersom huvuvdet dunkar. Kroppen reagerar inte så bra heller när jag har feber så allmäntillståndet är väl därefter...... Får fundera på hur jag ska göra i morgon om jag ska vara hemma en dag till eller jobba, få se om ett par timmar.

Gjorde denna till förra  Veckans skiss 45, gillar deras skissutmaningar, testa dem det rekomenderar jag. Oftast gör jag LO direkt när skissen är färsk, ibland får jag lura och fundera lite. Det är inte alltid jag gör efter deras skiss just för att skicka in till bloggen, men det ger lite press på att få gjort det när man har en sista dag att skicka in på. Jag har sparat alla skisser och en del har jag använt flera gånger. Det är en toppen blogg att inspireras av så kika in där.Samtidigt som detta fotot ogs tog jag detta foto på Lotta, visat denna LO längre ner men gillade att ha dem i samma inlägg också. Min hjärtevän och jag.....Faktiskt ganska festligt att se två stycken som står på en kyrkogård och fotar varandra, TG hade roligt iaf.
Det finns många situationer som vi med kameran ger folk något att skratta åt, men oftast finns det mesta dokumenterat och kvar att minnas för andra. Det är en gåva för de som endag finns kvar. Har börjat scrappa lite äldre foton till ett slältalbum på min sida.

Må gott! Jag kurerar mig så gott det går. Nu väntar en kopp kaffe.....

Kram Aase

Kommentarer
Postat av: Lotta

Haha, vad roligt att ha dom bägge korten......gillar den du är på jättemycket. Vilka härliga färger, fjärilen är jätteläcker med den färgen:)

Huvudvärk är banne mig det värsta man kan ha.....hela kroppen blir drabbad:( Hoppas verkligen att den försvinner NU!!

2008-11-12 @ 17:23:47
URL: http://scrapparlotta.blogspot.com
Postat av: Karin

Snygga färger i den översta (den andra har jag ju sett tidigare). Skönt att vi med kamera kan underhålla så många andra....men de gillar egentligen våra foton!!!

Kram

2008-11-12 @ 18:02:35
URL: http://kajsaloppan.blogspot.com
Postat av: Lotta

Vem av oss vann?? Du vann ialla fall flest foton tagna på semestern!Ha det gott!

Lotta

2008-11-12 @ 18:35:06
URL: http://lottaspyssel.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Jättefina alster! Skickar lite krya på dig önskningar jag med :-)

2008-11-12 @ 20:05:39
URL: http://yvonnescrap.blogspot.com/
Postat av: Mette

Stackars dig... Hoppas att du snart kryar på dig.

Underbart härliga layouter har du gjort iallafall! Du vet att jag verkligen gillar det du gör.

2008-11-12 @ 21:14:18
URL: http://mettka.blogg.se/
Postat av: ethel

Hoppas du mår bättre!

Stor kram /E

2008-11-14 @ 08:17:35
URL: http://ethelscrappar.blogspot.com
Postat av: Frida

HEEEEJ Aase!JAg är ofta här och kikar. Det är så roligt att se kreativa människors saker! Det ger energi att skapa själv tycker jag...Ser fram emot att ses snart! ;)Frida

2008-11-14 @ 15:25:21
Postat av: Johanna

Imorgon gäller det, då ska det bli fullt av roliheter, jag har köpt godsakerna jag skulle ha med mig :D Weihoo!! Kram kram

2008-11-14 @ 18:09:16
URL: http://johanna.candoredesign.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0