Regn och kallt ....

Ledig dag som tillbringas i lugnets tecken och i soffhörnet. Bloggar lite och läser där emellan, vädret gör ju inte kroppen bättre precis, öm överallt och har typiska fibrovärkekn när allt känns för tungt även kläder, "rör mig inte" syndromet det gör för ont . Borde inte gnälla så här men det är lite frustrerande. Dessutom, lite bekymrad över min packning inför Belgien resan, det får inte bli för tungt. Kan ju inte begära att de andra ska hjälpa mig med att bära...... Lightpackning är inte vad jag är känd för att klara av så bara det ska bli ett äventyr. Tänkte kolla in vädret och så packa tunikor och strumpbyxor, det tar ju inte så stor plats och dessutom är det snyggt :) Ja, ja det är bara onsdag hinner ändra planer flera gånger om.........

Gjort ett kort, japp än en gång har jag förvånat mig själv. En arbetskamrat fyllde 25 år igår, så jag fixade till ett. Glömde fota in sidan.... Där satt ett presenkort på en middag.....Tokgillar dessa papper från Basic grey, så snygga och mina älsklingsfärger just nu :)  Blev nöjd själv och hoppas mottagaren gillade det också :)En syster LO till R´s album, dessa papper kommer från september kitet hos Scrapduon. October Afternon, så läckra det är bara ett "fel" - de är lika läckra på båda sidorna så det är svårt att veta vilken sida man ska använda :) Om det nu är ett fel........ Även här har jag använt mig av det lånade alfabetet av syster yster - Revolution- Beauty Queen. Så kul att ha något skrivstilsalfabet, och nu har jag ju min cuttlebug och då funkar revolutions die´s .

Jag återvänder till min bok, just nu läser jag Anna Jansons böcker om Maria Wern.... del2- Alla de stillsamma döda, vinner ju  mer man läser. Ni såg väl den svenska serien på TV´n om Maria Wern. Främmande fågel, sista avsnittet gick förra veckan. Den var bra!

Må gott i höstrusket! Kram Aase


Kommentarer
Postat av: Lisbet

Hej!Jag har smitit från allt och är ute på bloggrunda från bloggen; http://minbloggrunda.blogspot.com/. Sprid den gärna till andra.Det var länge sedan jag tog mig tid att riktigt surfa runt. Jag har till sist scrappat lite papper och gjort några bokmärken och post it – lapps album.

Välkommen in till mig och titta;

http://articsisters.blogspot.com/Ha det bäst

2008-10-15 @ 18:12:47
URL: http://articsisters.blogspot.com/
Postat av: MissMian

2008-10-15 @ 19:39:42
URL: http://www.missmian.blogspot.com
Postat av: Lotta

Fint kort, härliga färger. Och LOen....WOW WOW WOW Vilket upplägg! Grymt snyggt.Ang alfabetet du frågade om, det är ett Basic Grey ark....vet i katten vad det heter, men jag ska absolut kolla in det och medela dig det sen, lovar:) Snyggt är det, tycker jag med.

2008-10-15 @ 20:54:28
URL: http://scrapparlotta.blogspot.com
Postat av: Susanne H

Ja, främmande fågel såg jag, jag gillar svenska deckare.

Så mycket fint du gjort sedan jag kikade in senast. LO´n här ovan är supersnygg! Jag älskar också October Afternoons pappaer och Cilla är så duktig på att kombinera ihop månadskiten. Roligt!

Kram

2008-10-15 @ 22:10:22
URL: http://snuffehar.blogspot.com/
Postat av: Karin

Så fina färger du scrappat med!!! Hoppas du snart får må bättre så du kan njuta av resan.

Kram

2008-10-15 @ 22:29:46
URL: http://kajsaloppan.blogspot.com
Postat av: LottaM

Hej vännen, vilka underbara layouter (som vanligt). Den på tjejerna är helt fantastisk.Vi lever men har fullt upp. Åker om en vecka så än hinner jag blogga lite till.Hoppas att du känner dig bättre.Kram Lotta

2008-10-15 @ 23:19:45
URL: http://lottamaun.blogspot.com
Postat av: malin

snygg layout - och coola papper!! gillar alltihop massor :)

2008-10-17 @ 08:13:00
URL: http://mallafors.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0