Det är vår i luften!!!!

image72


Hej alla goa bloggvänner, jag finns här men varit jättedålig på att uppdatera min blogg. Jag vet, men för mig har det varit fullt av annat & en mycket rött och värkande kropp.....Men nu är jag tillbaka, helgen är min, att skapa, ha det gott och bara vila! Fem dagars ledighet.....  Sen två dagars jobb, nästa lördag är det gårdsstädning och sen på söndagen bär det av till Alingsås och min första scrapträff. Är allt lite nervös..... Vad ska jag packa med mig? Har inte en aning, men kul ska det bli.
Har varit på Ikea idag och lite nytt är inköpt till scrapinredningen, i morgon ska jag fixa och scrappa lite, söndag scrappa mycket....
Ha det gott! Ska se Casino royal, med mina två hemma barn. Det är såå mysigt. TG är i Rom, Italien...känns ganska ok det också. Jag unnar han verkligen en helg med god mat, avkoppling och fotboll på söndag,  men hemma är det allt tomt och sängen blir väldigt stor.
Tusen kramar, mitt helg resultat kommer senare. //AASE

Kommentarer
Postat av: Jennie Simmat

Härlig LO!! Ha en skön pysselhelg!!
/Jennie

2007-04-27 @ 20:51:41
URL: http://simmat.blogspot.com
Postat av: Åsa/asamia

Hittade hit genom en annan blogg, och vad mkt fint jag hittade! Du gör underbara LO´s!
Tack för titten =0)

2007-04-27 @ 21:15:48
URL: http://asamia.blogg.se
Postat av: ethel

Låter som en helt fantastiskt helg!

Vilka superfina fjärilar - har du gjort dom själv? Skulle jättegärna vilja se en detaljbild på dom ***ber så snällt***

2007-04-28 @ 07:40:54
URL: http://ethelb.blogg.se
Postat av: Lillsis

ååååååh.. egenhändiga dekorationer *ler* bra.. nu kommer du på det.. ser framemot mina glasburkar då jag snart väntar ett paket med 50 band på 1 m vardera.. vann dem på auktion. kul kul kul.. längtar även jag till nästa söndag.. en hel systerdag.. kan det bli bättre?
idag ska jag vara med mamma.. tjoohoo.. *fniss* .. jo då.. hon ska vara till hjälp vid min shopping på abecita.. det kan hon bra.. var rädd om dej..
love you always
Kram Kajsa

2007-04-28 @ 09:12:48
URL: http://kajsascrap.blogg.se
Postat av: Lotta

Hej hopp, en liten hälsning från mig i Motala. Kanon fin LO jag gillar de fina blommorna, du har ju blivit en riktig "naturmänniska". Har varit hos dagmamman idag och det verkar riktigt bra faktiskt, bara en dum liten mamma som jag som börjar få ångest redan nu, men men fler än jag har ju överlevt och klarat av denna process!!! Vi hörs kanske ikväll, puss och kram Lotta, Filip hälsar också till sin favo"tant"!!!!

2007-05-03 @ 10:56:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0