Kan inte låta bli.....

att visa den lille goe charmprinsen som hälsade på hemma hos oss igår. Snart 8 månader och så kvick :) Att byta blöja var ett helt äventyr för en ovan Gudmor ...... Man har tydligen tappat handlaget sen sina egna var små  och allt gick på rutin. Viktor är en charmör utan dess like, ( möjligen hans goe StoreBror som inte var med igår ) han reser sig mot det mesta och sitter så fint, vår lådhurts i köket var populär och vem tar inte fram kameran om inte en scrappande själ :)

Visst blir man glad av en sådan charmör, det är livskvalitet att umgås med hela familjen Svensson. Jag är så tacksam att de är våra hjärtevänner.

Jag åker till stugan med TG och svärföräldrarna för att börja riva altanen på gamla stugan så att friggeboden kan flyttas. Givetvis har jag packat scrapsakerna, nu snart dags för en vända till jobbet först. Scrappande barn väntar på mig och att vi ska stansa bokstäver, lånat SysterYsters diesel, de tjocka bokstäverna som barnen säger så nu blir de glada.

Ha en skön helg, tänd ljus och minns de som inte finns hos oss mer och koppla av med nära och kära.
Kram kram Aase

Scrapträff med workshops 15 november.....

Nu kan ni anmäla er till scrapträff och tre olika worksshops......  15/11 i Grovare Hembygdsgård, vägbeskrivning kommer senare för den som behöver.... 10.00 - 21.00

♥ Workshop m Sassa 10-11, gören dekorativ pappersblomma och lär dej använda torrchalks
♥ Workshop m Johanna 11 - 12, gör ett noteblock och använd den läckra spiral maskinen Bind-it-all
♥ Workshop m Anna 12 -13, favorit i repris, gör ett bokmärke..... Så läckra!

Workshop kostar 30:-/st
Scrapträff kostar 50:_/st eller 120:- för alla tre workshop + träff
Maxantal till träffen är 25 så skynda att anmäla er på [email protected]

Mat tar ni med för hela dagen, men kaffe och kaka kommer att finnas för ett pris av 20:-/person& dag

Hoppas få se många av er där denna härliga lördag.  Handstämplats DT-mamma & DT team

                                                                                           

Prinshatt

Åh vår ljuvliga Gudson, vad han är underbar!!!! Titta på honom bara:Ett foto från i somras, juli närmare bestämt och han ändrar sig så mycket. Vill ju helst scrappa alla foton men det finns inte en chans...... Tror att jag nästa år ska välja två varje månad som är speciella favoriter och scrappa dem till han en gång att få :) Men många till mig själv hihihihihi för jag gillar ju att scrappa :)

Onsdag är ledig dag, tvättmaskinen surrar hela tiden...... svårt att få det torrt bara så nu får den vila tills i morgon. En rejäl handling är på G, kylskåpet behöver fyllas på. Annars försöker jag komma ikapp med sömn, eller rättare sakt segra över tröttheten. Två kvällar i rad har jag lagt mig före 21..... inte roligt i längden men behövs just nu :)

Må gott alla cybervänner jag återkommer snart igen med nytt att titta på :)

Kram Aase

Tisdag....

Inne brinner brasan, det känns skönt med tanke på att det är +2 grader ute. Hösten har kommit utan tvivel :)

Igår under vår runda i Borås så fotade jag en vy in i stadsparken i BoråsVilken vacker stad vi har, borde bli bättre på att vandra runt och njuta av vår stad :)

Hoppas dagen i morgon blir fin, har två dagars ledighet framför mig och det ser jag fram emot.

We have a educationday yesterday, we visit our own town. We have a beuatiful town and must be proud of it and take walks in the city and enjoy. When the works is over for the day it´s so nice to stay home :)

Love Aase

Studiedag.....

Vilken kulturell dag jag och mina kollegor haft idag. Vi har sett en del av Borås fantastiskt fia skulpturer, varit på en underbar uställning på Borås Museum,  Forma ru i Sjuhäradsform. Från orten konstnärer som skapat ljuvliga saker i rums miljö. Med andra ord en bra dag :)Mycket inspiration har vi fått och tur med vädret hade vi, bara under kaffestunden på stående fot regnade det. Så snacka om tur, em tillbringade vi med arbetslags disskusioner och även där är vi jättenöjda så skönt att få prata igenom i lugn och ro.

Här är min absoluta favorit idag av skulpturerna:Ute...... ett litet barn i regnkläder visst är den söt :)

Lite från museétÅh vad mycket det fanns att titta på helt klart värt ett besök, och vi har helt klart huvudet fullt av vad vi skulle vilja göra med barnen :)

Må gott, ha en skön måndagskväll! Kram Aase

Att man kan känna sig så trött.....

För det är jag, precis supertrött......
Sovit tre timmar på soffan, det är inte riktigt likt mig :) men lite utmattning är det nog efter toppen resan. Har börjat kolla igenom alla mina bilder papperskorgen fylls på av de som är flera av samma motiv och de suddiga. har också roat mig med att redigera om några av det läckra fåglarna jag tog på beachen......I Belgien besökte vi ett krigsmuseum med en underbar målning med fredsduvor på, här är en del av målningen:Har fler bilder av målningen, givetvis ska de scrappas.

I have sleep in the couch in three hours this afternoon....... And I have also looked at my picture from my visit in Belgium. Some of the picture have I edit to blackandwhite, I like that.......
This is a little bit of a big painting on a wood in the museum we visit in Belgium. I must do some LO in my scrapbook-room with theese picture of peacedove

Have a nice evening, me and my children eat something and shall look at one moviedvd

Vilken tur det finns eng-sv lexikon på internet, lättare att prata än skriva :=) Må Gott och njut av kvällen, tänk också på att vi får sova en timme till i natt :)

Kram Aase

Fredag / friday

Fredag kväll, så trött, så nöjd och stolt...... Över mig själv, under denna resa har jag gjort så mycket jag inte trott om mig själv :)
* Jag har flugit, och njutit.... och inte varit rädd (så mycket)
* Jag har pratat engelsak i flera dagar och gjort mig förstådd, desutom börjat prata engelska med de svenska (glömt av mig :) )
* Jag har varit högst upp i ett torn 84 m, är jätte höjdrädd

Tre rädslor har jag vunnit över.....

...............Ser lite rädd ut? eller?

Härligt med fredag, tillbringar den med två av våra barn och Idol på TV

It´s friday, I´m so proud of my self. have done thre things this week that I don´t like :)
Flying, speak english in many days and going into and up in a high building .....
I see a little afraid out.....


Love to all of you! Aase

Oj oj oj vad trött jag var igår....

När jag kom hem efter fem intensiva dagar på resande fot. Den belgiska delegationen hade gjort ett mycket intensivt program av arbete och sevärdheter. Så spännande, så bra och så mycket nya intryck. jag som var osäker på engelska och såg det som ett hinder för att tacka ja till denna resa är såååååååå nöjd att jag gjorde det, följde med alltså. Har klarat mig jätte bra och språket har fungerat över förväntan. Men idag är huvudet fullt av allt vi sett, hört och varit med om så jag känner mig omtumlad.
Vårt projektarbete handlar om att utveckla leken som en viktig del i vårt dagliga arbete, både ute och inne och att leken är en del av barnens utveckling, Skillnaderna mellan länderna är enorm, allt från raster, utrymme att vara på mm. Vi i Sverige ska vara tacksamma för det vi har och hur våran skolgård ser ut, att vi så ofta har en skog att tillgå. Har fotat sååååå mycket, många av bilderna är detaljbilder som är för oss pedagoger, men många är sevärdhetr som är så vackra. Det finns en hel del krigsmonument och hyllningar för de soldater som dött i 1:a och 2: världskriget, det är stort i Belgien. Något som vi ej har i Sverige är också alla dessa byggnader, så stiliga så välbevarade.
Idag jobbar jag eftermiddag, Tack till min kollega och vän som insåg att sömnen var viktig för mig, sov 12 timmar inatt och skulle kunna sova lite mer :)
Har tittat igenom några av de 1285 bilder jag tagit :) en del ligger i papperskorgn då de blivit suddiga, har inte gått igenom alla av någon anledning, detta kommer att ta tid. men här kommer några klara favoriter från dagens koll:

I fortsättningen kommer jag även att försöka skriva några rader på engelska då jag vet att några kommer att kika in här då och då, redan fått en kommentar från en i Belgien. Det glädjer mig så :)

Må gott ha en bra dag, här hemma i Sveriga bara det regna :) vi har haft sol hela tiden utom en kväll :) Men det har varit kallt.

In the future I write a small words in english so my friends from other countrys can read. Today I tell my frinds from Sweden what we have done when we visit Belgium. Tanks for the lovely days and evenings together, now I have to go to the children for doing something fun this afternoon, Bye bye and take care of you self.

Carpe Diem // Aase

I am home again.....

and so happy that I have done this trip with may friends from our school. Thank you so much teh Belgium staff for  a beautiful days with lot of memories...... this is for my new friends, and all of my other friends.The swedish staff from Asklandaskolan.....

This is some picture from the week:I can fly I am not afraid.....Saturday in BrysselThe fresh market in Bryssel in sundayAt the beach when we see the fisherman fishing shrimbsThe fishermanOn the train to Bryssel....... now I am so tired so I shall go to bed.....


Lite mer resan kommer senare, jag stupar sanrt av trötthet.....

Kram kram Aase


Kan inte låta bli.....

Inspiration:

Love to all my readers, I like your comments so much!

Sleep well! Hugs............. Aase

Undrar, blev detta rätt :)

Nu är vi redo......

Pippi Longstocking, Hälge & jag........ packningen är klar, väntar på de sista sakerna som man inte kan packa innan man gjort "facet" klart i morgon bitti. Min älskling kom hem efter några timmar i skogen för att jaga och undrade om jag kööööpt en älg? Hihihihi näe det var ju bara mascoten Hälge och hans kompis Pippi som lagt sig ovanpå min packning för att invänta morgon dagen, de är lite nervösa för att flyga :) Vad som ska hända dem sedan vet ju varken de eller jag *ler*. Måste vara ett tokigt gäng med pedagoger som ska iväg.......

Kameran har laddat sina batterier,  jag är redo med det jag kan vara klar med *ler*. En viss förväntan har inträtt och en oro också, flyga, arbeta på engelska i fyra dagar........................ Är jag redo för detta?  Självklart är jag redo, missar jag några ord vad gör det? Det gör säkert de andra också :) Känner mig stark inför detta äventyr, tack vare några trogan supportrar........................ L, M & J om ni känner igen er, ta åt er :) TACK för att ni tror på mig.
L, har inte packat ner ngt mer än det vi pratade om - J, jag ska njuta koppla av och fota mycket, M- underbara du, jag ska försöka tänka som du sa....... När jag kommer hem ska jag ta tag i problemet som inte är mitt!

Ser vi redo ut? Kan lova att det kommer många bilder här på bloggen om oss på resa :)
I morgon kl 10.00 börjar vi vår resa mot Borås-Landvetter-Bryssel....... vi landar i Brysel kl 14 ca. Vad vi hittar på därefer kommer det rapport om senare. Kanske kan jag logga in därborta........ Annrs får ni vänta tills vi kommer hem

Må gott, var rädda om varandra, njut av livet & Carpe Diem

Kram Aase

PS hemma om en vecka ca................DS

Vänner....

är fantastiskt underbara att ha, igår fick jag telfonsamtal från en kollega och kär vän..... Som undrade hur jag hade det, jag var alldeles tårögd när jag lade på luren efter hennes pepprande samtal. Tack, Maria det var precis det jag behövde höra och känna, det värmde hela själen och hjärtat. Vad det är skönt att ha vänner som förstår och försöker sätta sig in i ens situation......
Idag ska jag jobba några timmar i eftermiddag, det brukar vara rätt så lugnt på fredagar som tur är. Lite fredagsmys och så får vi väl se vad barnen vill göra, oftast får de bestämma vad vi ska göra på fredagar, lite mindre barn och de slutar redan kl 12.10 i skolan så många har en lång fritideftermiddag framför sig :)

Packa, packa upp, liten väska, större väska........ Bort med den tunikan fram med den tröjan, de jeansen byter jag mot de svarta byxorna :) Så har jag det just nu en stund till :) Imorgon 12.25 lyfter planet från Landvetter till Bryssel.... En em/natt i Bryssel innan vi åker vidare mot Lombardsijde. Där kommer vi att ha ett gedigert program under veckan med arbete i projektet, Let´s play together. Hemma igen torsdag eftermiddag :)

Lite inspiration att kika på kommer här:Lillprinsen och jag, CS är ett kraft syns dåligt i fotograferingen denna gångenSå förälskad i alfabetet, och tokgillar Scenic Routes papper....

Må gott! Kram Aase

Torsdag.....

Lite solsken har vi allt här idag..... man blir lite mer uppåt av solen. Hemma i dag också men det känns bättre idag, har inte sovit så bra men det får väl bli en tupplur på soffan sen :) Vila några dagar har gjort gott och tur är väl det då vi åker lördag fm..... Det ser jag fram emot, att få vara med om detta spännande.
Nu har detta skovet hållt i sig flera veckor med -upp och ner-, trots att jag haft sjukdommen i mågna år blir man inte klok på vad som styr den. Trött har jag varit i flera veckor och nu värken som gjorde mig helt utslagen. Det tar den lilla energi jag lyckas samla på mig. Till våren ska jag gå i en av primärvården arrangerad "Fibroskola" - då ska man få lära sig att leva med sin sjukdom, den är ju kronisk. NU hoppas jag att jag slipper äta mer värktabletter på ett tag och att livet kab återvända igen :)

Lite scrap fick jag gjort igår, dt blir korta snuttar som jag orkar sitta/stå men det är avkopplande :)

Gjort en LO till Rasmus album på alla syskonen:Som ni ser är jag väldigt förtjust i detta alfabetet, får ju passa på nu när jag lånat det :)

Ingen butik för mig idag, annars är ju torsdagar min dag på Handstämplat. Johanna ställer upp och öppnar för att jag ska få vara hemma och vila. Tack gumman!

Kram till er alla och TAck för omtänksamma kommentarer. Det värmer ska ni veta.

Aase

Regn och kallt ....

Ledig dag som tillbringas i lugnets tecken och i soffhörnet. Bloggar lite och läser där emellan, vädret gör ju inte kroppen bättre precis, öm överallt och har typiska fibrovärkekn när allt känns för tungt även kläder, "rör mig inte" syndromet det gör för ont . Borde inte gnälla så här men det är lite frustrerande. Dessutom, lite bekymrad över min packning inför Belgien resan, det får inte bli för tungt. Kan ju inte begära att de andra ska hjälpa mig med att bära...... Lightpackning är inte vad jag är känd för att klara av så bara det ska bli ett äventyr. Tänkte kolla in vädret och så packa tunikor och strumpbyxor, det tar ju inte så stor plats och dessutom är det snyggt :) Ja, ja det är bara onsdag hinner ändra planer flera gånger om.........

Gjort ett kort, japp än en gång har jag förvånat mig själv. En arbetskamrat fyllde 25 år igår, så jag fixade till ett. Glömde fota in sidan.... Där satt ett presenkort på en middag.....Tokgillar dessa papper från Basic grey, så snygga och mina älsklingsfärger just nu :)  Blev nöjd själv och hoppas mottagaren gillade det också :)En syster LO till R´s album, dessa papper kommer från september kitet hos Scrapduon. October Afternon, så läckra det är bara ett "fel" - de är lika läckra på båda sidorna så det är svårt att veta vilken sida man ska använda :) Om det nu är ett fel........ Även här har jag använt mig av det lånade alfabetet av syster yster - Revolution- Beauty Queen. Så kul att ha något skrivstilsalfabet, och nu har jag ju min cuttlebug och då funkar revolutions die´s .

Jag återvänder till min bok, just nu läser jag Anna Jansons böcker om Maria Wern.... del2- Alla de stillsamma döda, vinner ju  mer man läser. Ni såg väl den svenska serien på TV´n om Maria Wern. Främmande fågel, sista avsnittet gick förra veckan. Den var bra!

Må gott i höstrusket! Kram Aase


Scrappa är bra för att må bättre.....

Varit hemma idag, större delen av dagen varit liggandes med värk som känns brännande.
Men lite scrapping för att pigga upp den tokiga kroppen har jag gjort......Härliga foton, färgglad fina papper och ett extra fint alfabet :) Lite piggare blev jag, men allt går i snigelfart......

Kram Aase

Kan man bli annat än lycklig?

Livskvalitet vad är det? För mig handlar mycket om tid med mina nära och kära. idag efter jobbet åkte vi till hjärtevännerna för en liten kvällsfika. För mig var det enbart för att tanka energi hos Lotta och småkillarna. Kroppen värker och alla leder känns alldeles svullna, har jätte ont.Händer och fötter bränner, det liksom hettar hela tiden.  Vet att vädret styr mycket men det hjälper inte när man vissa stunder knappt kan röra sig........  Slutgnällt för idag.

Därav en tur till Grovare och alla i familjen Svensson :) För att tanka livsglädje och energi......

Håller på med ett DT uppdrag för syster yster och behövde lite bilder till detta, med mig hem hade jag ett USB-minne med bilder och bla dessa två glädjebilder, TG och jag har skrattat högt, hjärtligt och länge åt vår lille Gudson.

Kan bli annat än gald och lycklig över denna underbara Kille.......??

Tack hjärtevänner, ni är underbara! Kram kram Aase


Måndag igen....

Det var skönt att vara hemma hela fm, mår så där i kroppen. Har äntligen fått rätt sladd med hem till skolans kamera :) Förra veckan hittade jag ett så snyggt arrangemang med löv ute på ett av våra bord :) Visst blir man lycklig av barns härliga kreativitet.....Gjort två LO till sen i lördags, de är till Rasmus album med de stylade fotona :0) Börjar bli många nu.....Visst är titel bokstäverna snygga...... lånat av Kajsa... :) Så kul med lite andra ibland. CS är lite ljusare i verkligheten. vad svårt att fota nu i höstmörkret. Bollfransen är cool,får nog köpa fler färger kul med lite annatatt dekorera med.Skrivit med svart penna lite journaling på hjärtat......

Må gott i höstmörkret..... Vi ses/hörs snart igen :)

Kram Aase

Söndag.....

Ja ibland är det lite tufft..... Kroppen har gått i strejk och allt som kan värka värker känns det som. Min underbara kollega Sofia fixar så jag kan ta det extra lugnt på morgonen i morgon, lite komp + lunch gör att jag inte börjar jobba innan kl 13.

På lördag ska jag åka till Bryssel med några kollegor och vårt EU projket Commenius - Let´s play together. Sett fram emot detta så länge att jag verkligen vill kunna fixa det. Så denna veckan är det lugna aktiviteter och själa/kroppsvård som gäller allt för att värken ska bli mindre. Hamnar i skov ibland med fibromyaligin. Fast nu har jag mått bra länge, så det känns surt att det skulle komma just nu. Varit väldigt trött ett tag och nu har det väl tagit över och kroppen talar om att den behöver vila. SÅ det är vad som gäller just nu, att göra saker för hälsan och för att må bra.

Som tur är har jag världens bästa familj, min älskling TG & mina barn gör livet lättare. Idag har S & hennes M bjudit på inflyttningsfika..... En lite etta m kokvrå och 13 personer på fika samtidigt Bra gjort tycker jag och det blev en mysig stund.
Sofia är påhittig, hon hade köpt en stor canvas duk, färger och penslar. Alla skulle måla ett bidrag på tavlan som sedan ska pryda deras vägg, så kul! M´s föräldrar hade börjat och nu var det vår tur.......


 Johanna och Moster Kajsa lämnar sitt målarbidrag.....Rasmus fick till en bil, ingen blev särskilt förvånad :) Fler gäster kommer att få måla på tavlan så det sak bli kul att se slutresultatet senare......
Att ha många ljus tända har Sofia tagit med sig från mig :) Att mysa till det och att det räcker med lite ljus för att en regnig eller mörk dag kan bli ljusare. Så här vackert var det på deras spis idag, hon fick dessutom två så här fina ljusstakar av Moster med familj.Underbara Sofia, Love You.....Vilken härlig dotter du är, jag är stolt över dej och blir glad av att få vara tillsammans med dig. Det är förskräcklig tomt och tyst här hemma men jag vet att du har det bra och trivs med ditt liv :) Jag får helt enkelt vänja mig vid tystnaden och njuta av den tid vi får tillsammans när vi ses.

Nu ska jag försöka sova, hoppas dagen i morgon blir bättre..... Kram Aase

Strålande solig söndag.....

Oj vad det var full aktivitet i går på scrapträffen..... Borås tidning var där och gjrode ett reportage om scrapbooking. Det var ju lite extra kul :) Den fanns att läsa i tidningen idag.......
Det var fullt upp med att serva med kaffe och att prata och hjälpa till lite här och där.Hade ju dessutom fixat fyra utmaningar och det var jätte kul att så många hängde på och deltog  det. Utmaningarna har man ju mest för att kanske inspirera och testa nya saker.......  Den som flest deltog i var en färgutmaning med -orange rött och gult- De alstren var en färgklick må ni tro. Jag glömde fota den, det svider lite eftersom effekten var så läcker! Jag var på gång sen kl 8.30 och inte hemma innan 22.00 Jag är rätt matt i kroppen idag, men så kul att 35 stycken kom, hade trevligt och vill vara med flera gånger. Om ett år är det dags för Fristadsträffen igen :) Men allra först har vi ne träff med workshop´s den 15 november i Grovare Hembygsgård.

Allra roligast var det att så många "nya" kom, som inte varit på träff innan, nu vet ni att alla är nya i början och att man lär sig så mycket genom att se vad andra gör och vad andra har :)
TACK!!! Alla underbara scrapvänner för att ni hjälpte till att göra träffen så lyckad!
TACK!!! Underbara mamma som sponsrade med underbart goda bullar!
TACK!!! Allra käresta syster för allt, att du tog med butiken och för att du är du!
TACK!!! Joahnna-sa-panna, för att du hänger med, inspirerar och smittar med ditt glada leende. Tack för kvällsmaten, har skålen med hem.

Jag hann med att scrappa lite mellan turerna :) Tre fick jag helt klart och en påbörjad, Scrapping är verkligen bra för själen :)TG´s första rådjur måste ju dokumenteras till eftervärlden :=) Jag tycker det var roligt iaf att han fick efter många lång stunder på passet chansen att få skjuta ett rådjur. Hoppas det blir fler, men om det blir LO av det är en annan sak.Lite Gotlandsbilder börjar bli klara.... Filip pluppar sten - vilka härliga färger det blev tillsammans med de pappren :)
Månadskitet från Scrapduon i oktober, så läckra papper från Basic Grey........Dessa papper kommer också från månadskitet, fotot är ett expriment foto under en biltur, tyckte att regndropparna strömmade så läckert på framrutan........

Jag vet att jag knäpper bilder på konstiga saker men det bara ploppar upp i huvudet att detta skulle nog kunna bli snyggt ;)

Ute skiner solen, härligt, ska nog gå upp i scraprummet lite, har ju en del att packa upp från gårdagen

Må gott, njut av söndagen så hörs vi snart igen.

Kram Aase

Äntligen fredag.....

Så skönt att veckan är slut, min kropp mår inte så bra. Det är lite frustrerande att vilja mer än vad kroppen klarar ;=(
I morgon är det dags för den stora scrapträffen, om jag inte har helt fel är vi ca 40 stycken som träffas för att scrappa i morgon . Det ska bli så kul, jag har packat och planerat för en heldag....... Både med scrap och mat mm.

Syster Yster lär ha packat det mesta av butiken, så det finns all chans att shoppa i morgon. Om nu någon skulle vilja det :)

Jag har fått som Johanna säger "bästa ideén".....så det mesta av tiden ikväll har gått åt till att redigera färgfoton till svartvitt. Dessutom har en ny beställning av foton skickats iväg............. NU måste jag få mycket gjort i morgon så att inte högen av oscrappade foton ligger och växer :) Scrappar jag för mycket växer högen av LO som ska in i album, just nu vet jag inte vad som är bäst. Hmmmm! Huvudsaken är att jag mår bra och att kroppen får vila :) Framför allt att själen får sin balsam, och det får man ju av scraping. De eländiga musklerna är inte mycket att göra åt, men man blir lätt tokig ändå!

Här kommer några av fotona som blivit svartvita idag:Jag tycker om svartvitt, det är läckert....... vad ska jag göra av alla dessa svartvita foton? Ja det lär ni få se framöver :=)

Ha en skön lördag, jag återkommer efter träff med allt roligt som hänt. NU är det dags att sova för att klara av dagen i morgon.

Kram till alla mina Cybervänner! Aase

Onsdag, dagen mitt i veckan.......

Idag har jag scrappat...... tre stycken idag :) Det var så roligt och avkopplande, har varit rätt så trött ett tag så det var riktigt skönt att bara vara idag.

Här kommer mina tre från idag :)Imorgon ska jag ha kurs på Handstämplat, scrapbooking bas.  Alltid lika spännande, man vet ju inte vad de kan och vet innan. Vi ska ju dessutom ha träff på lördag, vill till att få ihop en packning dit också. Att packa light är ju inte min grej precis........ Det vet ju alla som känner mig men det mesta kan ju vara bra att ha, man vet ju inte vad man kan behöva eller vilket foto man kommer att använda........ Känns det igen?

Ha det så gott alla min cybervänner. Tack för alla snälla omtänksamma kommentarer det är alltid lika kul att läsa.

Kram kram Aase


Tisdag.....

Jippi, solsken idag också :) Det är helt ljuvligt tycker jag...... Jag blir så pigg och får lust att fixa och dona.....
Hemma, en stund för att jag serverat frukost på fritids. Det är rätt skönt men, nu längtar jag efter det vanliga schemat :)

Jag har nu fortsatt med att scrappa de "stylade fotona" som mina barn tog förra året på The Studio. Gör några då och då för jag tycker så mycket om dem. Johannas album är nog klart, kanske några kvar på Sofia får kolla detta med Johanna
Rasmus fick ett när han fyllde år av mig, och Sofia har jag också påbörjat ett till. Men det är många foton så det blir en då och då :)

Gjorde en till Rasmus album igår......på Johanna. Gjorde ingen journaling, tror inte jag ska ha ngn......Får helt klart köpa fler blingstenar det blir ju så läckert.

Må gott och ha en skön tisdag, jag sak scrappa ikväll och förbereda kurs på torsdag och packning till lördag.

Kram kram Aase


Måndagsinspiration.....

Gjorde ett försök att söka till ett DT team i USA....mest för att testa och utveckla mig själv. Jag blev enormt nöjd med mina resultat och framförallt mitt försök att skriva ett brev och en presentaion på engelska. Det är jag stolt över att jag klarade. Tack älskade LillSis för din tro på mig och hjälp, Tack för att du uppmuntar mig och stöttar mig till att testa nya saker.   Tack älskade Johanna för din hjälp och dina glada tillrop när du hörde att jag skrivit så mycket på engelska Jag sprack nästan :) av stolthet..... Jag är glad att jag skickade in mina LO och mitt kort, man blir modigare och modigare av att göra det. Framför allt är det roligt att våga sig ut utanför Sveriges gränser där det finns oanade möjligheter att lära och utvecklas.

Här kommer mina LO och mitt kort som jag skickade in:

Mitt kort, det var kul att göra ett kort, tycker det är svårt och drar mig ofta för det.insidan:Enkelt, men det är jag :)

Mina tre LO som jag verkligen tycker om själv, först två favoriter och allra sist en "tokig"- partyLOUnderbart foto, mitt favisfoto på ViktorHar använt mig av en  fjärlis-"damask" från Heidi Swapp, och rosa akrylfärg/glaze läcker ttycker jag och lite annat än bara papper. Fotot är favorit i repris :) tokgillar fotot på mig och mina underbara flickorTG & jag på kräftskiva i augusti, en rolig bussång med lite attrialjer att spöka ut sig i, men ibland måste man bjuda på sig själv. En glad Lo eller vad säger ni?

Roligt att "höra" vad ni tycker om mitt senaste projekt...... Det är ju så roligt med kommentarer, både ris och ros.

Ha en skön måndag, snart väntar jobb några timmar. Här skiner solen och allt blir så mycket lättare då :)

Kramis/ AA

Nu är det sista chansen.....

Att anmäla sig till scrapträffen nästa lördag, 11 oktober.......

Plats: Asklandskolan, Askvägen 11,  Fristad (någon som inte hittar? hör av er så får ni vägebeskrivning
Tid: 10.00 slår vi upp dörrarna

MAT & ANNAT VIKTIGT:
Mat: Det finns kylskåp att förvara mat i,möjligheter ttt värma. FM & EM kaffe fixar vi med ngt litet gott till att tugga på.
Tänk på att dagen kan bli lång, kan vara gott med både lunch och något mer. Finns möjlighet att beställa från pizzeria.

Annat viktigt: Träffen kostar 50 :- /person som betalas när man kommer.
Handstämplat har sin shop med sig, Kajsa tar med det mesta men önskar ni att hon tar med ngt speciellt så maila henne på: [email protected]

Har ni ngt gammalt/nytt scrapbetonat som ni ångrat att ni köpt eller helt enkelt insett att det inte passar er? Då har ni möjlighet att sälaj på ett loppisbord. Namn och prismärk era saker bara så att rätt person får betalt för rätt sak. Detta kommer vi inte att sköta utan det gör var och en själv.

Tävlingar & utmaningar....... Det ska man givetvis ha på en träff, jag har laddat med fyra olika tävlingar som inte ens Kajsa vet vad det är :) Hihihihihihi, vad kul det sak bli. Givetvis finns priser att vinna, sponsrat från Handstämplat. TACK! Kajsa för du är så snäll och ställer upp med det.

SÅ, nu gälelr det att ladda upp med foton, packa/förbereda det man behöver i pysselsaker och matväg. Har du/ni mot all förmodan inte anmält er än så har ni möjlighet att göra det här under detta inlägg senast måndag 6/10.

Vi hoppas få se er glada och taggade på lördag. Kan tala om at det är många som redan anmält sig, men det finns plats för flera scrapsugna så anmäl er gärna!!!!

Ha en skön söndag, perfekt väder för scrapping idag eller hur? Vilket ösregn det varit hela natten.

Kram kram Aase

Lördag...

Idag gårdstädning..... alla är inte klara än. jag förbereder mat inför kvällen, bloggar och tinar upp lite. Det har varit varmt, soligt, regnigt, blåsigt och kallt idag :) Kolla in min TG...Högst upp i trädet..... gissa om denna höjdrädda sambo hade härtat i halsgropen, dessutom skulle jag dirigera klippning av trädet ;=) Det gick bra kan jag tala om.....Jag bara älskar mitt nya köksfönster som TG satte in i maj...... nu kom jag mig för att fota det :=)
Precis under i hö hörnet växer en rodedendron, ( stavas det så tro....) fotade några blad och knoppar idag.....

Nu ska jag börja packa lite att äta och dricka för vårt lilla knytkalas ikväll, vi blev visst bara 10 men det kan vara kul ändå.

Ha en skön lördagskväll! Kram Aase

Det är fredag idag :)

Härliga fredag igen :) Åh vad det är härligt med en hel helg framför oss :) Kvällsmys idag med goda vänner tvärs över gatan. Gårdstädning i morgon hela dagen med efterföljande Kräftskiva på kvällen. Söndag blir nog lugn med tid för scrapping hoppas jag.

Jag har varit lite halvtokig idag, ja det är ju inget ovanligt jag vet ;=) Men det var perfekt fotoväder, så höstlöv och träd har blivit förevigade idag

Visst är det bara för underbart med alla höstfärger.

Sol, regn, himmel som ena stunden är alldeles åskgråblå är nästa stund klarblå....... Konstigt väder!

Ha en skön fredag, jag njuter av lite solvärme och en bra bok en stund innan köket och förberedlser inför myskväll tar vid!

Kram kram Aase

- Vilken tur att jag kör denna väg så ofta.....

eftersom jag inte får köra vindrutetorkarna,  för att Aase ska fota :) Japp, så var det idag, blev lite frälst av alla regna droppar på rutan....

Läckert eller hur? Jag blev förvånad över att fotona faktiskt blev så läckra, det var för mig en kul grej att testa :)

Vad härligt att det är fredag i morgon, eller vad tycker ni?

Kram Kram AA

My scottish man.....

Jag är så stolt över min sambo, att han gjorde det han verkligen ville och köpte sig en kilt i Scotland :) Dessutom blev han så snygg i den.

Så här snygg var han vid första provningen på hotellrummet i Skottland, med den alldeles speciella nyinköpta whiskyn från Dalwhinnie destillery som vi besökt tidigare den dagen :)Gjorde en LO på TG i lördags, så nu kommer den här:I fredags var TG på whiskyprovning med vår hjärtevän Morgan, så nu kan jag änligen visa upp TG i kilt på bloggen. Vi ville att det skulle bli en överraskning för Morgan att han köpt kilt och vi lyckades :) Jag är glad att han slog till och gjorde det han ville och pratat om sedan resan bokades. Kul att använda vid speciella tillfällen. Kilten räkans som högtidsdräkt men då med vit skjorta, väst, slips & kavaj. Ska bli kul att se han idet.

Min goe älskling är verkligen snygg tycker jag. Love you TG!!!

Ha en bra dag, jag njuter av att umgåtts med min vän Lotta och vår lille Gudson nu på fm. Ska ladda ny tvätt i maskinen och sedan blir det scrapping ett par timmar :)

Kram Aase

RSS 2.0