Är detta våren?

Underbar sol har lyst över oss idag, barnen slängde av sig jackor & mössor  till min "stora" förtvivlan..... hönsmamma/hönsfröekn :) Det blev faktiskt kallt när solen gick i moln. Kameran var med tillskolan idag för att jag håller på att fota leken på fritids för att alla barn ska få varsin bild-cd till skolavslutningen. Vad som hänt under år 2, kul ide´eller hur? Föräldrarna blev i alla fall glad över detta på veckans föräldramöte.

Vi var inne på fritids och bakade pizzabullar till mellanmål, ute sken solen och jag tittade ut genom fönstret för att se vad barnen gjorde ute.....

Detta fastnade min blick på:

image436

Det är gröna knoppar på häcken utanför fritidsfönstret....... Barnen skrattade gott åt mig och min kamera
dessutom kom det en förälder när jag hängde ut genom fönstret men vad gör man inte för en vårbild.......
Blev faktiskt lite imponerad över resultatet, så fokuserat på knoppen. Ingen bildredigering här inte.
Köpte tidningen Digitalfoto idag, ska allt försöka läsa lite hur man ska fota.

Hoppas ni alla har en härlig kväll, jag och de två yngsta har enats om att se:
Så ska det låta och sen slutet på Let´s dance...
Hur kan de göra så mot en musik & dans familj? Hihihi

Tusen fredagskramar till alla cybervänner! AA

Sol ute, Sol inne Sol i sinne...... :)

Vaknade i morses och tittade ut som vanligt och höll nästan på att svimma :) SOL, det lyste så vackert och lite lite rimfrost på gräsmattan. Helt plötsligt så lev jag så pigg, stegen blev lätta och allt känndes helt OK......

Jag är tillbaka i livet känns det som. *ler* Har ivkäll haft en scrapbooking kurs för Tonåringar. Jag är helt imponerad av deras entusiasm och deras kreativitet. Så underbara Lo de gjorde, färgval och ideér. Känner mig så nöjd :) Dessutom fick jag lusten tillbaka att scrappa när jag såg alla underbara papper Kajsa fått in i butiken.
På lördag är det dags för nyinvigning så kul det ska bli för henne. Är så glad för hennes skull.
Själv ska jag vara där och scrappa lite,  njuta av allt nytt och bara må bra.

Nu är det dags att läsa en stund innan sömnen gör entre´förhoppningsvis kommer det lite nya LO snart på denna scrapblogg för jag är tillbaks.

Tack för all uppmuntran jag fått och alla underbara kommentarer. Det är ganska så ett år sedan jag öppnade denna blogg och såååå mycket har hänt sedan dess. Mer lär det bli det lovar jag.

Kram AA


image435 
Visst är denna bild underbar,  av Anne Gedde

Var har all scrapping tagit vägen?

Helt klart att detta blivit mer en fotoblogg än scrapblogg :) Men vad gör det, just nu är det så!
Är jätte trött på kvällar, trött på eftermiddagen och trött på morgonen..... Hmmmm när är jag pigg? Just nu känns det som det var längesen jag var pigg. Men men förhoppningsvis så kommer det åter. Enligt Borås tidning ska det vara strålande sol i morgon, då kommer nog piggheten åter ;)

Har idag gjort klart mitt stora fotouppdrag och fotat Dopbarnet i den fina klänningen, det syns inte på korten men alla barn som döpts i den fina klänningen har sina namn broderade på klänningen och dopdatum. Vad kul iframtiden för dem som använder den....
Titta vad söt han är:

image433

image434

Imorgon ska jag ha scrapkurs för tonåringar på Handstämplat i Borås.
På lördag är det nyinvigning och jag vet att en massa nya saker är på väg och väntas hem nu i veckan....... Hoppas många kan komma, på lördag är det öppet mellan 10 - 14. Vad kul det ska bli är så sugen på en massa nyheter :)

Ha en skön kväll. Kram Aase


Älskade flickor.....

Allt för en scrapgalen fotograf...... dvs sin tokiga mamma sprallade de goa flickorna till det i lördags.
Visst blir man lycklig av glada miner :)
image428

image429

image430

image431

Kan ju inte säga anant än att de gör mig lycklig !! ♥

Kram från en scrapgalen fotograf! Aase

Bröllop & Dop bilder

Åh vad jag är glad att jag fick förtroendet att göra detta i lördags, TACK Kicki och Andreas för förtroendet......

image421

Hemma tog vi lite stilstudier. Visst är de fina?

image422

Dessutom ställde de upp på lite underbara närbilder.

image423

Soligt, kallt och blåsigt. Men lite traditionella risgryn på kyrktrappan måste man ju ha...

image424

Dop barnet så underbart söt.

image426

Min älskade dotter, den äldsta sjöng För kärlekens skull och Älska mig i kyrkan.
Men denna gången klarade jag mig utan tårar :) En bedrift eller hur?

Jag är så glad över att allt blev till en lyckad dag för de tre. Jag är tacksam för förtroendet och sååååå glad att det blev många fina bilder.

Ha en skön kväll. Kram AA

Fredagkväll, igen! Hur fort går veckorna ?

Varit hemma i två dagar nu från jobbet, min kropp strejkar ;(  Har i alla fall sovit och tagit det lugnt..... Men att gå med ständig influensa värk tar på humöret. Muntrade upp mig själv idag med att planera Johannas 23 års present... Snart fyller "storsnurpan" år och prylar vill hon inte ha för att hon har så mycket saker ( redan?)
Men mamsens present kan hon inte motstå det lovar jag, ska visa den här senare men först får det allt vara lite hemligt.... Hon fyller den 3 mars
Alldeles nyss så var vi utan ström, TG som jobbar lite med att bila upp golvet för vår nya dusch kom ut alldeles förskräckt och undrade vad han hade gjort, men idag drabbades hela kvarteret så han var icke skyldig. Igår så gick telekabeln så vi var utan telefon ett tag :) Det händer lite av varje när man renoverar.......

Fy och usch vad det blåser ute, tjuter och viner, tur man sitter inne med levande ljus och snart ska vi äta lite gott.
Idag serverar jag en jätte god mycket enkel rätt. Chiliräkor med rostat bröd mmmm, det är så gott. Frysta skalade räkor som legat i marinad ett par timmar och sen lägger man dem på rostat bröd. Det är populärt i detta huset av nästan alla. TG speciellt och lite fjäsk får han väl ha med ett duschrum att renovera och en trött sambo ;)

Han är så bra min sambo han kan så mycket, varje nyår lagar han och M, vår bäste killkompis maten. I år gjorde TG en ny förrätt, rödbetscarpachio..... det blev så gott. Som ett bevis på hur miljöskadad man har blivit av scrappandet och fotograferandet visar jag denna LO:

image409

Översiktsbild och närbild :) I morgon ska jag fota på ett kombinerat dop / bröllop. Känns lite pirrigt, men jag kan baa göra mitt bästa. Håll tummarna! Snälla!

Ha en skön fredagskväll, själv ska jag se Let´s dance........

Tack för all uppmuntran suger åt mig som en svamp. Snart är jag på G igen. Kram AA

Badrumskaos......

I kväll började det hända en massa i det nya badrummet, helt plötsligt var en vägg borta och det såg ut så här

image408

Här skad et flytas en vägg och ett dusch hörn ska det bli..... Svårt att förklara men jag litar på sakkunskapen. Dvs min underbare sambo som håller på med att förnya lite hos oss :)

Själv har jag dåligt med kraft, hoppas på att det snart vänder.
Tack för all omtanke, jag vet ju mitt utgångsläge men ibland är det svårt att gilla läget ;(

Ha en skön kväll, snart är det dags att tippa omkull i sängen och kanske hinna läsa några sidor istäälet för några rader.

Kram kram AA

Tisdag kväll.....

Efter att ha tittat på Bygglov, ett måste då de varit nära oss ikväll...... Så funderar jag på att krypa ner i sängen, är ganska trött och har huvudvärk. Min kropp är i uselt skick, både mage och muskler verkar leva ett eget liv just nu.
Inte alls roligt, längtar efter vår och värme så kanske denna kropp funkar lite bättre. Har haft det lugnt med musklerna länge nu men just nu är skuldror/rygg, händer och fötter värst drabbade och de behövs ju för att klara av det dagliga livet ;( tyvärr är det väl bara att gilla läget med två kroniska åkommor men ibland deppar man ju ihop......

Längtar till helgen, ska fota på ett kombinerat dop och bröllop på lördag, för mig en utmaning utan dess like. Är lite pirrig, men tur att minnet i kameran är stort så det kan tas många bilder... Ska ju dessuotm få njuta av Johanna som ska sjunga på både dop och vigsel Min äldsta dotter så duktig på att sjunga, tårar kommer väl att trilla och får väl ha med många pappersnäsdukar.
På kvällen ska vi och ett annat par åka till Rondo i Göteborg och lyssna/titta på Lena PH och Orup. De ser jag fram emot en massa, gillar båda och har hört at deras show är kanon. Vi ska äta där och maten brukar ju vara väldigt bra.

Vad skönt det är att ha lite att se fram emot, nytt badrum, show och fotograferande. Sen blir det säkert lite scrap i veckan. TG har börjat med vårt badrum, så det finns inte så mycket annat för mig just nu då de väsnas en del här på undervåningen. Alltså är nog bästa platsen övervåningen och där råkar ju mitt lilla scraprum finnas :) inte blir jag ledsen för det.....

Titta vilka underbara foton jag tagit på min underbara  tulpan bukett jag fick av TG på alla ♥-dag

image404
Så här vacker var buketten första dagen

image406

En närbild på de vackra knopparna

image405

Idag så de ut så här lite utslagna och så vackra in uti

image407

Jag avslutar dagens babbel med en närbild ......
Jag verkligen älskar tulpaner, ingen är lik den andra.

Ha en fortsatt skön kväll, själv kryper jag ner i min säng med ny tvättade lakan och en bra bok,,,

Kram till alla underbara cybervänner och även ni andra förståss. // AA


Resultat från scrapträffen......

Måndag kväll, lite nostaligsk måste jag säga. Mitt mellanbarn, min underbara dotter Sofia fyller 21 år idag.
Känns lite konstigt att barnen bara blir äldre och äldre, själv är jag ju fortfarande runt 35..... :=)
Trots att kroppen inte riktigt fixar det här med minus 8 grader ena dagen och plus åtta nästa dag känns det ok.
Har ju fått scrappa i helgen och idag har jag hållt på med att samla ihop bilder jag tagit på barnen i klassen för att göra ett bildspel till föräldramöte nästa vecka. Jisses vad bilder det fanns...... Men kul är det.

Här kommer två av Lo jag gjorde i helgen...

image401

Detta foto är taget i Mollösund, genom kyrkfönstret på våra goda vänners bröllop sommaren 2005
en underbar sommardag med strålande solsken......

image402

Min fina dörrknackare till uterummet, visst är den charmig?

Ha en bra kväll. Kram Aase

Srapträff och publisering på två inspirationsbloggar....

Efter en dag av fullt med scrap, prat och glada skratt tar jag det lugnt idag, med städning och bakning :=)
kalas för tjugoettåringen ikväll.....  Dagen igår känndes välsigt lyckad och jag hoppas att alla är nöjda. Helta klart dags för träffar oftare. Det ger så mycket!

Gjorde en snabb runda på isnpitaionsbloggar som finns kunde inte låta bli:) Såg att två av mina LO låg ute på deras så då får ju inte jag vara sämre

Tll EOV 5 på swescrapbook gjorde jag denna om vårt sommararbete 2007, bygget på den nya stugan till svärföräldrarna:

image399

Rasmus som fotat från lite högre upp, har lite ont av höjder själv....

Till ÅsaF´s skiss nr 22 på Scrapinspiration gjorde jag denna myckat snabbscrappade LO
 
image400

Så koncentrerade på att virka :=)

Mina alster från i helgen ska jag fota och de kommer ieckan.
Ha en skön söndag, nu ska ajg återvända till köket, ni vet tre meter från spisen så är man ju på rymmen :)
En hel dag igår får väl räcka ett bra tag nu.....

Kram Aase


Vad skönt med en ledig dag.....

Vad jag njutit idag, inte gjort jätte mycket men kopplat av, varit hos världens bästa Mamma/Mormor. Jag och Fia åkte dit och tog en fika. Givetvis fick hon en bukett med underbara tulpaner, vilket gjorde henne jätte glad.
Jag har strukit all stryktvätt, det är en skön känsla att ha klarat av detta innan helgen. Det var nästan tomt i garderoben ;) så helt klart dags att fixa detta. Min älskade son har nu tillbringat några slappa timmar i mitt sällskap, det är så härligt att se honom och jag blir lika glad varenda gång. Tacksam Mamma :)
Min älskade sambo kom hem med en underbar bukett med tulpaner i en mörkröd färg, känner mig verkligen älskad. Dessutom fick jag extra pengar att shoppa för :) Aldrig fel.......

Nu är det bara två dagar kvar till scrapträff, i morgon får jag allt ta och kolla min packning vad som ska med....
Typ allt som vanligt :) Känner mig laddad och jätte sugen på träff. Så kul att träffa alla nya och gamla scrapvänner.

Gjorde flera LO ihelgen och givetvis en på LillBus, min absoluta favorit att scrappa :

image397

Han fick en Brio järnväg i julklapp gissa om den är populär....

Desutom mina gullhönor, gjort en färgLO till mitt eget album på My Girls..... De underbara foton från
The studio i april förra året. De andra jag gjort är till deras egna album.

image398

Underbara papper.....

Ha en skön kväll, nu är det dags att bara vara. Kram till er alla.......... AA

Alla hjärtans dag.....



I dag är det Alla hjärtans Dag ♥

Jag är så tacksam för många saker i livet och för alla mina nära och kära.
Här i cyberrymden har jag hittat många nya vänner.

Till er alla vill jag skicka en Alla hjärtans dag hälsning så här via min blogg.
Ha en bra dag, njut av eran familj och ta vara på dagen.
♥ Carpe Diem ♥
Ute skiner solen och det känns som om det finns hopp för våren :)

Tusen Kramar
Aase


image396

Mitt bidrag till veckans skiss vecka 6

Solen har lyst över oss i eftermiddag och man fick allt lite ny energi.... I morgon är jag ledig det ska bli så skönt.
Sportlov och fullt med aktiviteter har vi haft på fritids, det värmde ett fröken hjärta idag när en liten tjej sa att vi var världens bästa fröknar :) Visst är det skönt med komplimanger. Tar åt mig som en svamp....

Här kommer Lo till veckans skiss vecka 6 så roligt att jobba med skisser.

image395

Älskade sonen min, du bjuder allt på dig själv. Så snygg du är i dina solbrillor inköpta i England,
tänk vad glad du blev när de kom till rätta bland dina ägodelar :)

Nu ska jag slappa vid brasan, fundera ut vad jag ska packa till scrapträffen.....
Brukar till slut bli det mesta men kanske någon gång att man kan minimera vad man tar med sig.
Kul ska det bli i alla fall ser fram emot att få träffa alla nya och gamla scrapvänner!

Kram till er alla och tack för alla kommentarer. // Kram kram AA

Änglar....

Det finns två anledningar till att jag kallar mig Ängel60.... Dels för att jag samlar på änglar och att jag är född 1960.
Alltså lätt att komma ihåg :) Jag har fotat några av mina änglar och min tanke är att så småningom ha ett album med scrappade änglafoton och änglaord....... Gjorde några förra året och nu har jag gjort en till:

image394

Jag gör efterhand som jag får lust och har fortfarande ett antal kvar att fota :) Det finns några stycken i mitt hem men jag trivs så bra tillsammans med dem. De är på något sätt en del av mig, de symboliserar mig.......

Nu ska jag bara koppla av framför brasan med min nya bok: "Fotografens flickor "- Miranda Beverly-Whittemore

Ni får ha en bra kväll. Kramis AA

Skissutmaning vecka 6 på swescrapbook

Varit dålig på att skicka in till Swe och deras utmaningar men denna gången visste jag precis vilket foto, papper jag skulle använda:

image393

Det är Lotta min vän, hon som fixat lokalen och gett er vägbeskrivning till träffen på lördag.
Gillar detta foto på Lotta då det är så mycket min Lotta... :) Vet gumman att du inte gillar foton på dig själv, men jag gillar dej vet du!

Nu ska jag grunna på kakel och klinkers till badrummet.... lite svårt att besluta mig. Beslutsångest heter det visst :)

Kram kram AA

SCRAPTRÄFF 16/2

Nu börjar det närma sig scrapträffen..... Hoppas ni alla har laddat och planerat. Fixat nya foton och bestämt dig för vad du ska ha med dej :)

Lite snabb info:
♥ Det kommer att finnas möjlighet att handla papper och lite annat. Handstämplat kommer att ha med sig sin shop.
♥ Glöm inte ta med lunch och annat att tugga på.  Det går att värma mat och det finns porslin mm
♥ Jag har fixat lite roliga utmaningar och vinster finns att vinna.
♥ Scrapträffsavgiften är 50 kr, lokalhyra och eftermiddagskaffe med smaskig kaka ;)


Har fått vägbeskrivning av Lotta, så ni hittar dit:

Vägbeskrivning till Hembygdsgården i Grovare!


Vill man söka på adress för att hitta en karta på Eniro eller liknande så sök på:

Grovare Hökaberg 105 för det ligger precis intill Hembygdsgården.



Från Ulricehamn:

  

Innan du är framme kommer du att tro att du kört fel och tycka att det är jätte långt ut på landet, men ge inte upp du är på rätt väg!

  

Ulricehamn RV40 mot Göteborg

Sväng av i Tolkabro mot Hökerum fortsätt till Hökerum "centrum".

Vid korsning vid Hökerums bank sväng höger mot Älmestad

Kör förbi affär, sväng vänster mot Nitta

Vid 4-vägskors kör rakt fram in på grusväg mot Fänneslunda

Kör tills du ser skylt Grovare, sväng höger och kör så långt du kommer

Sväng höger i korsningen, kör ca 200 m

Sväng höger (liten grusväg) upp till Hembygdsgården. (mellan en anslagstavla och ett gammalt ruckelhus)


Nu är du framme, VÄLKOMMEN!!



Från Borås

  

Innan du är framme kommer du att tro att du kört fel och tycka att det är jätte långt ut på landet, men ge inte upp du är på rätt väg!

  

RV40 mot Jönköping

Sväng av vid motet Dalsjöfors/Varnum/Rångedala

I rondellen Kör mot Varnum/Rångedala

Efter Bosättningspiraten kör ca 500m och sväng vänster mot Fristad, Varnum

Följ denna väg tills du ser en skylt mot Fänneslunda ca 8km sväng höger mot Fänneslunda och kör ca 8 km till tills du ser skylt Hembygdsgård.

Sväng upp höger mellan anslagstavla och ett gammalt ruckelhus till Hembygdsgården.


Nu är du framme, VÄLKOMMEN!!!

Ser fram emot att träffa både nya scrappare och gamla, För mig är det faktiskt mest nya så det känns extra roligt. Fördelen med träff är ju att man kan lära varnadra så mycket så det ser jag fram emot.

Har ni frågor? Maila mig på [email protected]

Ha en fortsatt trevlig söndag. Kram AA


Söndagsmys....

Har nu scrappat ett par timmar med min vän M. Så mysigt det är att bara greja, tipsa varandra. Det är verkligen kvalitetstid. Om jag fått något gjort? Ja en hel del faktiskt, vissa är jag nöjdare med än andra men helt klart en bra start på söndagen. Har ju några timmar kvar att kunna scrappa på eftersom TG åkte iväg med bilen. Bromsarna sitter visst fast så det ska fixas.

Skickat in lite till utmaningar så de kan jag inte visa än men här kommer två av helgens arbete:

image391

Älskade gumman runt 4 år testar världen från alla håll och vinklar :)
Använt mig av en skiss från Sketch this #43 tror jag att det var.

image392

Der var verkligen jkaos under flera timmar med alla kablar och sladdar överallt, att koppla in rätt sladd på rätt ställe var en djungel av funderingar men det gick tillslut. TV:n var ett bra inköp...... :) Gillar målarremsan så snyggt med nätet....och billigt att använda dessutom.

Ha en bra söndag, själv ska jag gå till scraphörnan igen.
Kram kram AA

Jag har pausat.....

och varit på konsert. Denna charmiga man har jag njutit av under en två timmar lång konsert......

image390
( Bild lånat från Björn Skife egen hemsida......)

Sju helt fantastiska musiker och Björn höll en show utan dess like, gammalt och nytt. Rock, ballader blandat med mycket roliga repliker och många härliga skratt. Vissa stunder kunde de inte hålla sig för skratt själva :=)
Tack älskade svägerska för att du frågade om jag ville följa med, jag njöt varje minut. Har aldrig sett han live innan och det var njutning kan jag lova. Tänk att vara 61 år, inte ett kilo för mycket och full fart hela tiden . En "pigg" kille....

Sitter nu hemma i soffan, har sällskap av min sambo och en granne. vi avnjuter en god whiskey och läser whiskey böcker. Allt för att kunna så mycket som möjligt innan vår resa till Skottlande i månadsskiftet aug/sept......

I morogn är det min dag igen :=) Me so happy! Scrapping igen, har gjort en del idag. Har en massa ideér i huvudet som vill göras. Nästa vecka är det sportlov, det ska bli skönt att ta det lite lugnare det behövs. Ska få vara ledig på torsdag det ser jag fram emot..

God Natt och Sov Gott!!
♥ Kram kram AA


Vad fort tiden går....

Ett år går så fort, tycker det var som igår när min vän & kollega M sms:ade och sa att nu var det klart, - det blev en kille! 8 januari fyllde han ett år, den goe killen. Han mumsade chokladkex och blev charmigt brun & kladdig om munnen.....

image389

Här är han Lill-killen...... Jätte nöjd med denna enkla snabbscrappade LO!

Kan tala om att här lyser solen, så pigg jag blir av lite solsken. Snart dax att styla om från mysis till lite mer snygg kläder. Det är ju showtime med Björn Skifs i kväll. Mer rapport om detta äventyr kommer i morgon.

Ha en skön eftermiddag och melodifestivalkväll!

Kramis i tusentals. Aase

Fredagskväll.....

Älskar fredagar, så skönt med två lediga dagar framför sig. Att bara få vara hemma, mysa äta lite gott och vara med min älskade TG. Ikväll är en sådan kväll, jag njuter tittar på Let´s dance.......

Tidigare idag har jag varit med om något skönt, varit hos frissan. Fullt kit av behandling.... Jag verkligen njuter av att gå dit det är så avkopplande. Deesutom har jag en underbar frissa som gör mig nöjd varje gång. Känner mig snygg efteråt och det är så skön känsla.

Efter det träffade jag min äldsta dotter, jag blir alldeles varm av att träffa henne, blir så stolt över henne. Det syns att hon går på textilhögskolan, design utbildning....... :) Men det är postivt menat.
Vi gjorde ett besök på ett mysigt ställe under förändring:

Handstamplat  Det är min älskade LillSis som tagit över denna scrapbutik. finns på Karlagatan 7 i Borås. Just nu är web-butiken under uppbyggnad, och den 1 mars har den fysiska butiken nyinvigning. mer info kommer sedan.
Kurser kommer hon att ha, titta in på hemsidan så får ni se. Jag kommer på alla sätt att stöda henne och tycker det är fantastiskt lycklig för hennes skull. Hon kommer att ha ett brett sortiment av papper, dekorationer, stämplar mm

I morgon är det min dag...... Det innebär scrapping på dagen, på kvällen ska vi till min svägersak och äta lite mat. Därefter lämnar vi killarna hemma och vi ska njuta av en show med Björn Skifs, det ska bli sååååå mysigt.

Nu får ni ha en underbar kväll.
Tusen Kramar Aase


image388

Att sortera bilder, en ny LO och allmänt bokbabbel

Vilken tid det tar att lägga bilder i mappar och försöka få lite ordning..... Suttit i flera timmar nu och hoppas att alla 2007 Lo nu finns i en mapp.... Men det känns som om jag tappat bort ngt? Är lite trött, men snart ska jag lägga mig.

var i stan förrgår och shoppade 4 betala för 3 pocketböcker, en gav jag bort i present och tre är mina.....
Den jag började läsa på heter : "Bara till låns" av Judy Merill Larsen. En underbar bok men oerhört sorglig, grät floder igår......
Köpte även en av Kajsa Ingemansson, "På det fjärde ska det ske". Den ska jag ta tag i så fort den förstnämnda är slut.

Gjorde klart några LO som funnits på scrapbordet ett par dagr i dag på fm när jag var ledig. Blev så nöjd, men har lite svårt att få till dekorationer just nu, har väl för sotra krav även där... :)
Skickade in någon till utmaning och la ju ut den om mig själv som häxa :) Nu kommer denna med de underbara fotspåren isanden vid havet i slutet av januari...


image387

Ha en skön kväll!
Tack för alla underbara kommentarer. Kram kram Aase

Påbegäran....

Har jag nu snabbscrappat en LO, detta foto på mig själv.... ;) Sminkningen är ju snygg, men kanske blev jag lite mer Häxlik än tidigare.....

image386

Visst syns det att Sofia (se den tidigare häxan...) är lik sin mamma? :=)

Ha en bra dag! Kramis Aase

Måndagkväll....

Nyss hemkommen från APT, arbetsplatsträff...... Inte så kul att gå tillbaka och tillbringa ett par timmar till på jobbet men det går bra ibland...... Tur det inte är för ofta!
Idag har det varit en bra dag, solen har lyst och det har varit skönt ute. Barnen har varit ute på fritids och de har hoppat långhopprep..... Vårkänslor?

Gjorde några LO i helgen, denna är för veckans skiss vecka 5, en underbar skiss...... Och en underbar tjej som är på fotot. Min älskade Sofia, hösten 2005 som häxa på Hallowen. Stora syster Johanna sminkade henne så tufft, och även mig men det kommer att scrappas en annan gång.

image385

Använt mig av favorit märket no 1..... Lite kul blev den allt.

Ha en skön kväll, vi hörs väl snar tigen :=) För det är ju svårt att hålla sig här ifrån....

Kram Kram Aase

God Morgon, lite söndagsbabbel

Nu ger jag upp, suttit över en timme med en snygg header att lägga in, gör efter konstens alla regler och inte finns den med när jag förhandsgranskar...... sparat i gif format och i jpeg. Någonstans på vägen blir det fel.... var vet jag inte. Nu lägger jag ner det för stunden, har ju i alla fall fått in en läcker klocka det har ni väl sett :) TACK snälla Junitjej för länken, tyvärr funkar det inte för mig ändå trots att jag följer den bra beskrivningen.....

Ute är det slask, vad detta är tråkigt...... Solen lyser med sin frånvaro! men det är ju mer vanligt :=)
Har inte beslutat mig för vad jag ska göra denna söndag, kanske lite scrapping någon gång under dagen, ska  i alla fall leta lite goda recept på någon käck sida. Lax har jag tänkt mig idag, gjorde en god sås igår till Fläskfile och sen gjorde jag den även till kyckling. Det blev riktigt mumsigt, rosmarin och fransk senap smaksatte man såsen med till detta skulle serveras ugnsrostade grönsaker, igår valde jag morötter, röd lök, rödbetor, röd paprika och potatis, mmmmmm det är så gott och nyttigt!
 Ibland vet jag inte riktigt hur jag ska få till det med maten, jag äter ju inte rött kött, tål inte laktos....  Familjen äter snällt det jag lagar men ideérna tryter..... Dessutom ska det ju nu vara smalmat!!! Men något ska det väl bli till middag idag också.

Det är alldeles tyst i huset, till min stora förvåning sover TG fortfarande, det var länge sen han låg så länge det är han verkligen värd. Jag har själv haft en orolig natt, så jag har varit uppe en bra stund nu så nu suger frukostmagen..... Tänkte servera mig en skål med laktosfri youghurt naturell, till dett sultan russin och K-special och en msk krossade linfrö. Tar en mugg, stor med rött the och eftersom det är söndag en ost smörgås.
Slår nog på Nyhetsmorgon, det brukar vara bra på söndagar, läser och slappar lite.

Vi får väl se om det blir något mer inlägg innan kvällen :)
Ha en underbar söndag, strunta i vädret njut av dagen ändå! Kram kram Aase


image387

Fredag!

♥ Vad jag gillar fredagar, de är så underbart slappa och sköna. Let´s dance och mys med familjen.
Tror jag ska ta mig till min lilla scraphörna en sväng, sonen skulle iväg med sina bilar, bonusdotter häckar på sitt rum och sambon dröjer så det är väl tur man har en egen hobby :=) att fördriva tiden med.

Här kommer en Jul LO, eller rättare sagt en adventsLO

image381

Är så nöjd med min adventsljusstake och nu finns den dokumenterad ordentligt :)

Ha en skön fredag! Kram Aase

RSS 2.0