Hemlisar vecka 43 " detta gör mig......"

Denna gjorde jag till projekt hemlisar på swescrapbook blogg vecka 43, nu har de lagt upp de som med på deras blogg, och det gjorde inte denna....

image227

Rubriken är rubons, visst är det snyggt ;) .
Nu ska jag uppvakta en 70 åring. Kanske hinner jag till scraphörnan en svän först. //Kram AA

TVÅ NYA.......

Har gjort två LO på syskon bilder, den första är på mina tre godingar till R,s album.
Den andra är från 1968, hmmm ja det stämmer faktiskt det är på mig och mina syskon.

image225


image226

Gillar rubons, det är nytt för mig, vad kul det är med alla blommor mm. Snyggt blir det även med
bokstäver så det står på min inköpslista.

Imorgon väntar jobb, känner mig rätt ok men magen värker. Tur det är en kortdag! På kvällen
ska vi fira min svärfar 70 år.

TACK, för alla uppmuntande ord..... och kommentarer i bloggen.
Lotta S-H ska försöka att bli bättre på att koppla bort jobbet och fika blir det absolut på fredag fm!!!


Ha det så gott!!  & TACK för att ni tittade in hos mig.

Tusen kramar// AA

Är så trött.....

Vaknade i morses alldeles svettig och äcklig, skulle ta mig till duschen det var ju jobbdag och en rolig studiedag i bild som väntade. Vad hände? Jo jag kräktes och fick tillbringa en stund på toa...... Det var bara att ringa och säga att det inte blev jobb för mig. Så tråkigt jag som längtat, sovit hela dagen mer eller mindre, huvudvärk och som tur är stannar maten kvar i kroppen. Mat och mat -blåbärsoppa och thé. Nu är sambon så underbar tog veckans storhandling åt mig nu och sen blir det en action-DVD innan sängen väntar. Ska vara hemma i morgon också.
Lika bra det så kroppen får återhämta sig.....
Höstlov på skolan denna veckan, jobbar två halva dagar sedan och ska vara ledig på fredag. Behöver verkligen lite lugn och ro, tror att kroppen visar stress symtom. Varit en jobbig höst på jobbet men det ska förhoppningsvis lägga sig nu och vi kan gå vidare och ägna tid åt det man ska göra på jobbet.

i scrapvärlden har jag mest smalat inspiration och skickat in till utmaningar och tävlingar. Men hittade en Lo som jag kanske skulle skicka in men inte gjorde för jag kom på en annan ide´det skulle vara en BOM sida som presenterade mig... Så här blev den första som fick stanna kvar hemma och inte delta i tävlingen.

image224

Skrivit beskrivande ord i en ram runt Lo och i den lilla ruta för journaling har jag skrivit vad jag njuter av.

Är ganska nöjd med den, gillar hur jag fick till pappren och färgerna.... Men när det är tävling kryper prestaionsångesten in i mina scrapnerver.... Får så stora krav på mig själv. Nu väntar jag på resultatet så jag kan visa de två jag skickad ein för de är jag stolt över! Nu får ni vara nyfikna ett tag till..... :=)

Kram och Ha en trevlig kväll. //AA

SyskonLO

Detta fotot tog vi på barnen hösten 2002, har scannat en kopia och framkallat ett till alla fyra. Har gjort till två av barnen, denna ska till R albumet. Använder samma rubrik men olika papper och upplägg. Kul att se hur man kan använda samma foto flera gånger och att det blir så olika.....    

image253

Ha en skön lördag. Kram Aase

Jag har inte något nytt att visa.....

Usch, vilken vecka. Bara plockat bland alla papper, beställt lite nytt. Bloggat runt på datorn och hittat skisser och annat kul. Tagit fram flera omgångar med foton som ligger färdiga att användas........ Men jag gör ingenting.
I går hade jag kurs på Handstämplat ETC, ett gäng arbetskamrater vad det denna gången. Vad de arbetade och fnittrade. Det är så kul att ha kurs, att ge andra all den glädje man själv känner över att skapa något.
Får väl hoppas att det blir lite LO i helgen, men behöver inte tycka att jag gjort lite denna månaden ;) räkande LO i mappen för LO-oktober. Det var 26 stycken gjorde tills nu och än är inte oktober slut. Inte konstigt albumen är tjocka. Alla har jag inte visat här eftersom några ligger ute på utmaningar och tävlingar.
Nu ska jag snart gå och jobba, det är stängnings tid idag. Mysigt att jobba fredag eftermiddag tycker jag, lugnt och skönt brukar det vara. Ikväll är huset fullt igen både N och R kommer denna helgen, så det får väl bli mysmat och lite gott. Givetvis täner vi en brasa så blir det lite TV, sen somnar man gott i soffan hihihihihi

Nästa vecka har våra barn Höstlov / Novemberlov. Själv ska jag på studiedag på måndag, fortbildning i bild. Det ska bli så kul att se vad det blir, vi har själva styrt upp denna dagen så jag har stora förväntningar. Rapport kommer! Sen jobbar jag tisdag - torsdag på fritids. Fredag är jag ledig, det ska bli så skönt att bara vara.

Nu är det dags att ta en mugg kaffe. ha det gott. Tusen höstkramar! AA




                                                                       
                                                                             image252


Mina fem jag......

Projektet hemliasr på swescrapbook försöker jag klara av, alla skickar jag inte in då jag inte alltid hinner bli klar. Det är svårt att få till så mycket om mig själv...... Man har alldeles för låga tankar om sig själv tror jag. men ack så nyttigt att tänka till om detta.

Mitt bidrag till vecka 42 utmaningen att scrappa fem ord om mig...

image251


Tack älskade LillSis för lånet av detta underbara alfabet Zoe, det måste jag satsa på så användbart

Vilka underbara bokstäver. Man är inte klok som kan förälska sig i de mest konstiga saker.

Men jag blir så överlycklig över alla vackra scrapsaker..... Så mycket man vill äga och ha i sin samling.
Ska försöka göra lite gamla foton och gamla papper ett tag.

Solen lyser, jag har plockat fram min lite äldre system kamera för vanliga kort. Tänkte åka och kpa film för att ge mig ut och ta lite kort på alla höstfärger......

Kram kram Aase


LO på Lill-Bus

Vilken lycka det är att få så underbara bilder på Lill-Bus...........
Hans mamma blir nog tokig på mig och mitt fotande och scrappande snart ;) men jag hoppas vinna över henne på scrapparens sida så småningom, hon är på G! Men jag har ju så mycket mer tid vännen, vad mer kan jag göra än att scrappa din underbare son :=) Han är så go!!!

Denna gjorde jag till skissutmaning v 42 på swescrapbook, mne de har lagt upp sina idrag  och den var inte med så nu kan jag visa den här!

image249

Denna gjorde jag igår, en snillblixt och en snabbscrap så var det klart. Varför blir det så ibland?

image250

Det är kul att få med många bilder på sina Lo men oftast gör jag en eller två så detta är så kul att två fian serier på Lill-Bus blev så bra och det bästa är att jag har en till :) Men den komer snart.

Ha en ba kväll. TACK, för alla fina ord och kommentarer jag suger åt mig som en liten svamp av allt beröm :=)

Kram AA

Resultat från scrapträffen

Det är så uppfriskande med scarpträff, att få vara med människor som tycker om samma sak som en själv.
Vad jag upplevt dessa två träffar jag varit på i höst det är denna givmildhet att dela med sig. Att låna ut saker, att visa vad man har och vilken funktion det är mm. Jag har lärt mig massor och att bara få sitta i timmar utan stress och få så mycket förslag, tips om en LO.  Det är sinnesfrid, det är avkoppling, det ger frid i själen och det gör mig glad och harmonisk. Vilka underbara människor man lär känna dessutom. TACK! än en gång alla ni som förgyllde min lördag och kom till träffen. Jag hoppas ni känner som jag idag.

Här är tre av de jag gjorde igår, allt kan man inte visa med en gång.

image246

Svår scrappat papper, men med de fina bokstäverna jag lånade av syster yster:  QK - Zoe,
så blev det ganska OK. Varför är det så svårt med killpapper? Någon som kan tipsa?

image247

Min son som sexåring tiden mellan foton på dessa två LO är 10 år, han är lika fantastisk nu
som då. Ett riktigt charmtroll,  med ett stort hjärta och mycket värme......

image248

Min stora fantastiska dotter, som själv var med på träffen igår och gjorde mycket fint. jag är så stolt över henne och allt hon åstadkommer. Hon är så kreativ och jätte duktig. Vilka smycken hon gör, kolla gärna in på hennes hemsida. www.candoredesign.se   Stolt mamma :=)
Alla dessa vackra foton från deras fotosession i våras sitter nu i ett eget album. Kommer
att sätta alla färgbilder från samma tillfälle i deras "egna" album som jag gör till dem.

Har äntligen fått lite struktur på albumen och får köpa några fler så småningom.
Nu ska jag kolla om det finns lite nhetr och annat tips jag fick i går på några nätshoppar.
Ha en skön söndag, jag väntar hem min TG som varit på Herrmiddag, då ska vi kolla Die Hard- boxen
som kom iveckan och bara smala krafter för nästa jobbarvecka.

Kram, kram AA

Tack.........

Alla ni som kom och gjorde dagen så bra. Stackars er som av olika anledningar fick förhinder så där i sista minuten, kan trösta er med att det blir en repris, strax efter jul. När mörkret lägger sig över oss trötta och vi behöver muntras upp DÅ är det dags för en träff  igen så håll utkik efter Jul.

Dagen har gått bra, tror att alla är nöjda och glada, det är i alla fall jag. Var hemma strax efter 22, två tappra var vi sista timmen till Sassa och jag, är det någon som blev förvånad???  Fick gjort fyra LO, några kommer att läggas upp här i morgon.

Nu ska jag krypa ner i min säng, läsa lite och försöka sova lite. Det har varit lite dåligt med den varan denna veckan. SOV GOTT, dröm söta drömmar så *ses* vi i morgon. // AA


                                                                              
                                                                  image245  

Visst är MirandaNallen ljuvlig i alla dess skepnader...................

Scrapträff och vägbeskrivning......

Hej, alla ni som anmält er till Scrapträff på lördag, vi blir 19 st glada scrapsugna tjejer och två lite större barn som scrappar. Är det någon som läser detta och känner att ni är sugna på att scrappa så häng på. lämna en kommentar här på bloggen, det finns plats för flera......

Jag finns på plats från kl 10.00....... sen håller vi på så länge det känns kul och vi har kvar inpsirationen.
Det är upp till var och en hur länge man vill/kan stanna.
Jag fixar en sopplunch med bröd och det kommer att finnas kaffe /the m kaka - Allt till självkostnadspris!

Hur hittar ni dit vi ska? Fristad och Asklandaskolan, Askvägen 11

Jo, ni ska ta er till Fristad utanför Borås, mot Vårgårda v 42.
Kör ända in i Fristad tills ni kommer in i en rondell, där fortsätter ni mot Vårgårda under järnvägen.
Efter Folkhögskolan som ligger på hö sida tar ni vä = Ljungavägen, skylt Fristad Parkstad   Byggvaror
Efter en skarpkurva, kommer ni passera en fabriksbyggnad på hö sida (liten) sen står det en skylt in hö
Fristad Parkstad, och Frista Byggvaror på vä Ni ska fortsätta rakt fram över vägbulan och förbi 30 km skylten Därefter kommer en busshållplats med en liten infart Hö sida och då ser ni skolan Asklandaskolan
på hö sida. Det står Asklandaskolan med stora vita bokstäver på byggnaden. Sväng hö in på parkeringen och så långt in mot matsalen till. Vi kommer att vara på den hö sidan av skolan, när ni ser texten på skolan rakt framför er.......
Då blir det första dörren på Hö flygel.

Hoppas ni hittar rätt och att vi kommer få en trevlig dag. Fråga om vägen annars, eller slå upp den på Hitta.se och skriv ut en karta......

Jag ska nu ladda för nya lektioner, varje torsdag tio veckor framöver kommer jag ha foto. Elevens Val, det ska bli jätte kul. Idag är första tillfället och lite nervös är jag allt. Att de ska tycka att det är roligt och att de lär sig lite kul om foto. Varje grupp ska ha fem gånger, så det är två omgångar jag ska ha. I varje grupp är det ca 15 elever från år 4-6. Idag ska vi absolut passa på att fota lite, hoppas bara att så många kameror som möjligt är tömda på bilder och att de finns tillgängliga. Vädret är strålande sol och blå himmel..... perfekt för en härlig Em ute.

Ha det så gott! Kram AA



                                                                                                    image244

Det är verkligen höst nu.....

Oktober, mitten av månaden och hösten har kommit för att stanna! Idag, har det varit höst väder, kallt, lite regn och sol blandat med lite värme. Jag njuter dessa stunder som solen lyser på alla fina höstträd. Det är verkligen vackert.....
Jag vaknade denna höstdag, genast kände jag hur dagen skulle bli..... Det var länge sedan jag vaknade och hade såååå ont i min kropp, min värk har varit uthärdlig länge. Jag vet att det kan komma men blir lika frustrerad varje gång. Stelheten och värken satt kvar hela dagen.... tack och lov var det en bra dag på jobbet, trots många barn på fritids gick det så bra. Våra barn är så goa och leker mycket och många!!! Solstrålarna gjorde eftermiddag ljusare, lånade sklans kamera och tog några kort utanför vårt klassrum, dessa underbara lönnar har vi utanför. jag har tagit några närbilder på lönnlöven.

image241

image242

image243

Jag har scrappat ikväll, det gör också värken lättare att klara av. Kan inte visa vad jag gjort här, det är iväg skickat.
Min bonusdotter har pysslat om mig med tända ljus och en varm go brasa....... Min underbara braskamin gör det varmt och gott i huset dessa små kalla höst kvällar. N njuter nog lika mycket som jag, hon har legat under en go filt och tittat på "Sagan om ringen" - det är hennes favoritfilm, har dett den många gånger. Tyvärr uppskattar inte jag den på samma sätt, har lite svårt för de filmerna. men jag bloggar och på så sätt är vi ändå tillsammans......

Hoppas ni har ahft en skön dag och kväll. Nu är det dags för mig att krypa ner i min goa säng, ligga läsa och försök sova gott. De senaste nätterna har det varit dåligt med god sömn....... Vet inte om ni känner igen det men jag scrappar i sömnen, gör en Lo i huvudet, lite små jobigt när man behöver sin sömn......

Vi hörs en annan dag. Kram till er alla och TAck för alla era kommentarer de värmer så gott. // AA

du & jag = vi.......

image240

Min älskling och jag......... Gillar de vardagsfotona från i sommar, det är barnen som tagit dem.
TG i sin slitna arbets T-shirt och jag i myströja, men så var det ju denna sommaren med stugbygge och allt.
Har använt detta foto av mig till BOM-sidor, men denna Lo får hamna i 2007 års album, det är redan tjockt.
Hur ska detta sluta? Tur jag delat upp Lo på olika album redan nu.

Jag fick städat så där lagom mycket, så jag kände mig nöjd för stunden, tvättat två maskiner tvätt, plockat ur diskmaskinen så jag är rätt nöjd med eftermiddagen. Visst hamnade jag även i scraphörnan.... men det resultatet visas ej här ännu. Dessutom var APT ikväll helt OK. Så det slutade ganska bra denna dag.

Snart dags att krypa ner i sängen med den lilla boken....... så skönt det är. I morgon jobbar jag hela dagen,
Torsdag får jag ta en tur till Borås för att handla lite till scrapträffen på lördag. Dessutom har ju Handstämplat 25%
det får man ju inte missa, ett besök där ska jag allt hinna med också.

Ni får alla ha det gott, Tack för alla underbara kommentarer! God Natt, Sov Gott! Ses i morgon.......// AA

Hemlisprojektet......

Försöker hänga med på "Hemlisprojektet" på Swescrapbookblogg. Denna veckasn uppladdning är gjord så nu lägger jag upp mina två sista bidrag........

Mina starka sidor: att det var så svårt att hitta ngt bra om sig själv, fick ta lite hjälp av mina nära och kära........

image238

Mina svaga sidor: detta var betydligt lättare att se svagheterna..... Vad kan det bero på måntro???

image239

En matchande dubbel LO blev det till slut, ser snyggt i i BOM-albumet. :=)

Nu ska vi se vad jag ska hitta på i eftermiddag, vilket är det prioritet på........
Ja, jag vet att jag borde städa toa, dammsuga och tvätta, vika tvätt mm. men varför ska min enda lediga em gå till alla dessa praktiska göromål? Tyvärr blir det så när många helger är i stugan att allt annat blir efter här hemma.
Jag ska i vilket fall som helst läsa lite i Helen Turstens bok.....Nattrond. Sen får väl jag göra lite nyttigt innan jag ställer mig i scraphörnan..... Ska ju tillbaka på APT i kväll, inte det allra roligaste en ledig em. Men vem har sagt att allt ska vara roligt? Fast lite mer i livet borde allt vara roligt!
Nog om detta, ska sätta fart....... kram tills senare! AA

skissutmaning vecka 41.......

image237

Ethel hade veckans skissutmaning på Swescrapbookbloggen..........
Gjorde denna på S, fotoredigeratkort - fotokopia, blev inte riktigt nöjd själv, känns lite fattig men
kan inte sätta fingret på vad som är "fel". Kanske är det att det ä'r mörlblå bakgrun, den skulle
nog varit svart...... Strunt samma, så många Lo som jag gör kan jag inte vara 100% nöjd varje gång.
Men prestationsångest och höga krav det har vi alla tyvärr.
De har lagt ut sina bidrag så jag kan lägga upp mitt här, har gjort klart hemlisarna också men de
kommer en annan dag. i morgon är det min tidiga dag..... mmmmm vad jag ska koppla av och scrappa.
Fick nya foton idag, men de var tänkta till scrapträffen på lördag. Får i alla fall ta och tänka ut vad som
behövs i packningen och planera lunchen och allt annat! Men bara att få en eftermiddag ensam hemma är så skönt, tyvärr har vi möte på kvällen, tråkigt att gå tillbaka igen när man väl tagit på mysbrallor och varvat ner.

Kram till er alla!! AA

Vilken härlig helg.......

Ja nu är jag tillbaka igen, haft det så skönt tillsammans med tonåringarna. I fredags gjorde vi ett besök i Ullared. Vilak fynd, fast inte riktigt så mycket som vanligt, Fast kom hem med 20 paket fotofix........
Hittade bla en mysig täckväst, svart-vit rutig och en fin jacka i brun ull. Vädret har varit bra, inget regn men det är höst nu. Lite kallt om rumpan på toa :) TG - älsklingen ahr jobbat som bara den och snart är toa inne i nya stugan kalr. SÅ härligt det ska bli... Dessutom blir det såååååå fint.

Lite scrap har jag också gjort, men det var lite trögt, vet inte varför egentligen. Några till diverse utmaningar så de kan jag inte visa, men denna på Lill-Bus kan ni allt få se:

image236

Hoppas ni får en skön söndagskväll //Kram AA

Kan man annat än att bli glad.......

image233

Jag satt och laddade kort från kameran till datorn från förra helgen....... Visst är han go´LILL-BUS!
Värmer hjärtat ända in i hjärteroten. En underbara promenad, L och jag hamnade vid en lekplats och jag hade med kameran och fick så underbara foton på Lill-Bus!

image234

image235

Nu är de plus en dela nadra skickade på framkallning, gissa vilka bilder som scrappas på
scrapträffen nästa helg???

Ni har väl inte glömt anmäla er till scrapträffen lördag 20 oktober i Fristad, Asklandaskolan kl 10.
Lunch och kaffe till självkostnadspris. Anmäl er här på bloggen senast måndag!!!!
Vi är redan 16 stycken men det finns plats för fler! Jätte kul att så många som möjligt kommer.


I morgon är det dags för en tur till Varberg igen, nu med N & R. Jag och barnen tar en tur via Ullared på vägen ner. Det ska bli kul att mysa i höstmörkret, gamecub, böcker DVD och mammas scrapsaker är packade.

Ha det gott ni alla så ses/hörs vi på söndag eller måndag.

Kram och Tack för alla kommentarer. AA

Torsdag förmiddag

Är en underbar stund  börjar jobba kl 12, hela fm ensam hemma. Har precis fixat all stryktvätt, den ligger nu i prydliga högar. Det är så skönt när det är gjort. JA - älskade LillSis, jag stryker för mycket, men det är en viss känsla med släta kläder tycker jag. :=)

image232


I helgen på började jag denna LO, nu är den klar....... Fast jag vet inte, den känns lite tom och rubriken???
Men så här får den vara ett tag i alla fall. Fotot är på J när hon går tvåan på gymnasiet...... 5 år sedan kom jag på.
Det är fasligt vad tiden har gått fort när man plockar i gamla foton. Allt känns som igår..... Hmmmm!

Det allra bästa är ju att jag själv inte blivit äldre :)   (Bara lite i kroppen ibland när den inte hänger med)
Nu ska jag dricka en kopp kaffe och njuta lite till av tysnaden innan det är dags att gå iväg till jobbet,
hoppas det blir en lugn em, huvudet är inte helt OK...

Ha en bra dag! AA

De stora tjejerna......

Alltså det är så kul att rota lite i lådan med de äldre fotona, här kommer de stora tjejerna´s 6 års kort.......
Det är så kul för vi har kort på alla fyra i samma ålder. DE andra två kom ju lite tidigare i veckan.........

Först ut är J, den äldsta nu 22 år :)

image230

Sen kommer S, nu 20 år :)

image231

Mina älskade flickor, vad ni har varit duktiga och klarat er bra genom livet. Jag är såååå stolt över er och ni ger mig så mycket kärlek, omtänksamhet och underbara stunder tillsammans. Jag älskar er varje dag varje stund!
En liten kärleksförklaring till två favorit tjejer, jag är så glad att jag valdes till att bli deras mamma!

Till er andra, Tackar jag för alla underbara kommentarer, det är så roligt när ni skriver en rad.
Ha en bra kväll!! //Tusen kramar AA

Härlig höstdag.....

Sitter inne och tittar ut på höstsolen, precis hemkommen från min älskade mams.... ätit många goda kakor o goda frallor. Mums!!! Tvättmaskinen surrar och går liksom torktumlaren, kanske ett besök i scrapvrån om en stund.

Gjort en Lo på min älskade sambo, ett favorit foto på honom....

image229

Blev så förtjust i denna själv, nöjd med resultatet. Älskar verkligen fotot, och som ni ser så fick det bli röd bakrund
eftersom hälften av alla cardstock låg kvar hemma i helgen...... Ska packa bättre till helgen!

Alltså det här med rubons.... jag blir så trött på mig själv!!  Har så många förutfattade meningar om saker och ting, inte skulle jag ha blommor och annat tjafs på mina LO och rubbons det var för krångligt, och bokstavsmaskin/stans var väl onödigt går ju lika bra att klippa efter mall.....
Jaha, två stansmaskiner, rubbonsark och en massa blommor rikare tar jag tillbaka allting!!!
Det finns sååååå mycket kul att testa, här kommer snart resultat av fler saker hihihihi....

Ha en bra tisdagsem, det ska jag ha!! Kram AA

"Tagged" av scrapparlotta

Jag har blivit "tagged".................. Av Lotta- http://scrapparlotta.blogspot.com


Det gäller bara att tänka till och det är inte lätt..................

Här är reglerna:
1. länka till den som har taggat dig!
2. Berätta 7 personliga sanningar om dig!
3. Tagga 7 nya personer i slutet av ditt inlägg!
4. Skriv ett meddelande i de 7 personernas blogg så att de uppmärksammar att de blivit taggade!


Nu kommer mina personliga sanningar:

1. Jag är mörkrädd, somnar gärna med lampan tänd om jag är helt själv hemma.
2. Jag bloggar gärna och mycket.
3. Jag är lactosintolerant
4. Jag har inte badat ute i hav eller sjö på sex år.
5. Jag älskar rött vin, tar gärna ett/två glas till helgen.
6. Jag äter inte kött, bara fisk, skaldjur och kyckling.
7. Jag får rysningar av små, möss!! Speciellt dans- och skogsmöss!!

Jag utmanar/taggar följande tjejer.................

Kajsa - älskad lillasyster, min allra käraste syster
SasSa - för allt du gett under den korta tid vi känt varandra!
Maria -marias lilla vrå för alla dina fina kort
Jennie- Simmat.... för allt bloggrespons och fina LO
Fialoppan-spännande blogg och inspiration
Annika-5064 för all isnpiration du gett mig
HelenaK- för alla fina kort och det intryck du gjorde på mig när vi sågs.

Tack Lotta för att du fick mig att tänka, tack för att du valde Mig.
Kram till er andra och Lycka till. Aase

Här kommer två till.......

Denna gjorde jag till skissutmaning vecka 40 på swescrapbookblogg,
gillar verkligen LillBus små söta foppatofflor........
Att jobba efter skiss tycker jag är kul, men Höstmys bara blev utan skiss.

Tack alla för uppmuntande kommentarer, Lotta Tack för "taggen".... Resultat kommer.

image227


image228


Tusen kramar till er alla!! Aase

Två av helgens LO

Har scannat och framkallat barnens kort sen de gick i Förskoleklass. Tänkte att det skulle finnas i deras album.
Har gjort på tre av fyra i helgen, en vill jag nog dekorera lite mer så den ligger på "tittning"...... en ska jag göra kalrt.
Men två kommer här, det är de två minsta barnen idag, 16 & 13 år.


image225

image226

Ska fota de andra LO när jag kommer hem i em efter jobbet.

Ha en bra måndag! // Kram AA

Söndagkväll....hemma igen!

Igår var en underbar dag i Varberg, strålande sol, klarblå himmel. Jag tog en snabb sväng på torget, fick tag i en ny jobbväska.
Sen var det dags att göra lite scrapping, kom ganska snart på att jag glömt både gröna och blå cardstock hemma...
Ja inte hindrar det mig, men ganska många orange tonarter blev det....Hmmmmmmm.
I morgon ska jag fota dom så ni får allt tåla er tills dess, har fått gjort sex färdiga och en påbörjad. Jag har dessutom hittat lite nya favoriter som rubbons.... Bokstäver blir ju så snyggt. Tack Anna för tipset, och målarremsan hänger allt med. Ja nu ska jag inte avslöja mer.
Fick ju besök igår av LillBus med föräldrar, jätte kul! L och jag tog en promenad och hittade en lekplats där LillBus åkte rutschkana. Ja, jag hade kameran med mig och det blev en hel del fina kort. Sen var det mys för hla slanten och de åkte hem idag på fm.
Älsklingen min har fått gjort jätte mycket på stugbygget, allt flöt på precis som han hade planerat. Även om vi var hemma ganska sent (tycker jag) i kväll så har helgen varit toppen. Nu gäller jobb i morgon och en lugn skön vecka ligger framför oss. Till helgen Varberg igen men då följer de två "små" med och snälla mamman har lovat Ullared på fredag. :=)

Ha en skön söndagskväll, TACK till alla som uppmuntrar och skriver fina saker.
Nu ska trötta mamman gå och lägga sig. //Kram Kram AA



image224

Det är fredag.....

Diskmaskinen går, tvättmaskinen likaså, strykhögen minskat till minimal, packningen av kläder och
andra viktiga saker som scrapsaker står i hallen. Bara kvar att packa mat när jag kommer hem efter jobbet.

Så här sitter jag igen vid min dator, kan man ha blivit  datanörd kanske??? Jag som inte ens skulle lära mig att använda en ator i början av 80-talet..... Hmmmmm tur att man kan ändra sig. Nu använder jag min dator varje dag.
Skulle jätte gärna vilja ha nyare variant av bärbar med CDbrännare i och lite nyare program, helt klart en sak på önskelistan. Tänk att kunna bränna alla bilder direkt utan att spara på USB-minnet först.
Önska kan man väl alltid göra, eller hur? För visst önskar man sig många saker som scrappare....
Min högsta önskan jsut nu är att köpa lite alfabet till min QK eller Bosskut... Lillsis hade ett underbart
"Biography"- QK, åh vad jag vill äga ett sådant. Synd bara att de är så dyra......

Annars har jag allt piggat på mig, vaknade av mig själv i morse, kl 7.30 Jisses, perfekt eftersom jag börjar kl 12!! Så jag har haft en lugn skön fredagsfm. På jobbet i em är det "bara" fritids, och det är mysigt att jobba fredag.
Lugnt och barnen är ofta trötta men nöjda efter en vecka. Får väl se hur vädret är om vi plockar fram lite färg eller annat kul. Dessa barnen gillar att leka och leka mycket, länge och "stort".
Det är så ljuvligt att se hur de en hel eftermiddag kan vara engagerade i ett och samma projekt.
Jag jobbar just nu med år 2, 8-9 år är barnen, ljuvlig ålder. De är helt underbar i våran grupp.

Vi drar i kväll ner till kusten, toa och kök väntar i stugbygget...... Jag har ju då med annat att göra (hihihi)
I morgon dyker våra bästa vänner upp med "LillBus" det ska bli så kul, har inte träffat dom på nästan sex veckor.
Det är alldeles för länge!! Så rejält kul ska det bli!
Hoppas vi kan få lite sol, kallt lär det väl vara men solen sprider åtminstone lite ro i själen!

Ni får ha en skön helg, jag återkommer med min alster om det blir några.

Tusen kramar// AA

image223

Nu känns det allt som jag är på G igen....

Ja nu ska jag nog vara på rätt köl igen. Det är en mycket piggare tjej idag :) Hoppas det håller ett tag nu bara.
Har ju fått gjort sådant där tråkigt läkarbesök ni vet...... sen har jag fått en god kopp kaffe hos min dotter och en trevlig pratstund...

Ja så har jag scrappat också och det vet väl alla som scrappar att det är bra för oss scrappare eller hur!!!
En kan jag visa ikväll så den kommer här nere...

image222


Hans blå ögon syns så tydligt på fotona..... Gillade de filt fjärilar jag hittade på blomavdelningen i livsmedelsaffären i stan.... Visst ser man skaer överallt som kan passa scrapping :)

Nu ska jag och sambon mysa med lite pasta m mexikansk räkgryta mmmm.

Kram kram AA

True love.....




image221



Mina "barn", ja i allafall ett av dom, det andra barnet har tillhört familjen så länge och känns verkligen
som en av oss. Det är så gott att ha er, och dessutom nu så nära....... 1,5 mil bort.
En kopp kaffe när andan faller på.Ni ger så mycket av er själva och vi kan vara tillsammans på ett
okomplicerat sätt DET uppskattar den här mamman. Ni är så goa och äntligen ahr ni fastnat leende båda två på samma bild, vad måste då mammrazzi göra ??? Jo scrappa så klart!!!! Tänk vad ni får stå ut med mycket :) ...... Kram till er.

Givetvis till er alla. kram menar jag. AA

Höst-sol.....

Utanför fönstret, det  stora och mycket *smutsiga* ser det ut som om det är en sol på himlen.....
och ganska mycket blått.
Jag är så trött, att ta på mig och äta frukost har tagit en timme.
Jag vet att jag kan hamna i sådana här
perioder men jag vill ju så gärna vara pigg.....
Jag vill så mycket och inget blir gjort (*Pust *stön *stånk*)

I eftermiddag ska jag på ett möte som också tar energi, inte alls roligt. Men ett måste.
Vilken tur att jag har något roligt famför mig, till helgen Varberg igen,
tar med lite scrapsaker för att fördriva tiden med.
Dessutom kommer våra goa vänner L & M med lillbus.
DET ska bli så kul, har inte sett dom på evigheters evigheter.

Snart ska vi ha den "stora" scrapträffen 10 anmälda och lika många frågetecken än så länge.
Hoppas att fler hänger på. Det finns plats!!!!!

Nu ska jag om en stund efter en kopp kaffe ta mig till klinkersaffären.......
kanske hitta något till hallgolvet i stugan,
till helgen ska det börjas med toa så vi kan vara där fast sommarvattnet stängs av.

Nu ska jag göra som så många säger: "Gilla läget"....... hur lätt är det????

Vi hörs snart igen //Kram AA



image220

                                                                                   


Att ha varit på scrapträff......

...... det betyder att huvudet är fullt av intryck och ideér. En av alla fina ideér som jag fick var
att måla med akrylfärg på en sån där målarremsa som maålaren lägger över skarvar för att det ska bli
innan han spacklar. Det gjorde jag, med beige färg...... Det är det rutiga bakom, visst blev det snyggt,
sen lite spillbitar och ett snyggt foto och vips en färdig LO. Inte illa, kallas snabbscrap, men den tog all
min energi så nu är det ryggläge igen, attans vad kroppen ska krångla....

Kramkram och tack för att ni tog er tid.// AA




image217

PS Vad kul med nya ideér......DS

redigerat foto

Gjort en LO på alla mina redigerade bilder..... Ganska Ok tycker jag, dessutom gillar jag att jobba
med svart-vita papper och sen lägga till en färg. Gjorde denna egentligen till Swescrapbooks utmaning
förra veckan att scrappa i svart-vitt och en accentfärg men fick inte in den i tid......

image216

Annars är det soffläge även idag........
Tar nya tag en annan dag. Kram AA


Skissutmaning vecka 39 på Swescrapbook......

image215

Mitt bidrag till utmaningen.... Tänk vad åren går fort, speciellt när man tittar på gammla foton.
Dessutom har man ju mycket av vad som händer efter detta kvar........ Älskad äldsta dottern min,
så underbart snäll, omtänksam och min stolthet bara växer när jag tänker på henne!
Ljuvliga barn man har.......

Ha en skön em! Själv har min kropp intagit soffläge, huvudet spränger, kroppen är trött och
har en lätt feberkänsla...... det blir till att vila för att kvickna till snarast!

Tack för alla underbar kommentarer av alla som tittar in, det värmer ända in i hjärteroten.

Glöm ej, att kolla inbjudan längre ner i bloggen till scrapträff 20/10 i Fristad, utanför Borås........
senast 14/10 vill jag eran anmälan! Kul om du kommer......


Tusen varma kramar i höstrusket. //AA

RSS 2.0