Lördag....

Igår firade vi TG lite, det blir många nu för tiden. Vi har ju storfamilj :) TG´syster med son dök upp, en granne & godvän till oss,  hjärtevännerna och mina barn  & en svärson....... Kycklingsallad och frallor och TG´s favorit tårta blev det :)



Kolla in blomman som Johanna fixat, visst är hon kreativ. Pund att handla för i Skottland, så nu kan han shoppa :) Gissa om Filip gillade blomman, dessutom fick han sitta på räcket till altanen brevid sin kompis "Topas" lyckan var stor. även om jag och mamman hade hjärtat ihalsgropen för att han skulle ramla ner ;)



Provsmaka tårta gjorde även Viktor, en sked i närheten och ham vet precis den lille vad som gäller, något att stoppa i munnen som är gott :) Vad tide går fort, äter, ålar sig fram på golvet och sitter ganska bra med lite stöd. Stopp, man vill ju bromsa tiden han är bara 5  månader......... Pluttgubben vad go du är!

NU, är det dags att åka till Borås för diverse ärenden före scrapträff/kickoff.

Ha en skön lördag, njut av dagen och ta hand om varandra. Kram Aase

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hej och tack för senast! Jag vet en som ser fram emot sin födelsedag och en ev. blomma i present, hihi. Men tur att han inte har så bra tidsuppfattning ännu eftersom det är ett bra tag kvar till hans födelsedag. Hoppas ni hade en bra kick off och att vi andra scrapsugna snart har mycket kul att gå på!!!! Kramar Lotta

2008-08-10 @ 10:21:07
URL: http://lottaspyssel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0