Inte prata är sååååå svårt!

Ibland bara måste man, men det känns direkt som en kittling i halsen och rethostan sätter fart, Alltså var tyst! Skriver lappar till TG, han tycker detta är så roligt :) I alla fall är det tyst och lugnt, han är bra på att retas min älskling.....

Har tittat igenom alla bilder som jag tagit sen nya kameran, jisses! Det är ett antal, och stora högar att scrappa. Får sortera i högar och namna upp de som jag framkallat och försöka ta mig fram till ett system att sätta in LO i album :)

Detta härliga kort tog jag på småkillarna i helgen då de var hos oss :)Syskonbus.... blev en bra titel till LO dessutom  :)

Japp, jag återgår till tystnaden :) och kommer åter när jag fotat mina LO jag gjort.

Kram Aase


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Ja jag tror att ja kommer behöva en del hjälp här med alla mina fotoalbumsprojekt =) Har lite för många projekt så får lugna ned mig lite tror jag. =) Narnia var verkligen bra, fast tycker bättre om 2. Såg Mamma Mia i helgen med och den måste du se! Man blir så glad av den och går sjunger på låtarna idagar efteråt. Hoppas din röst blir bra radion=) Ha en bra kväll. Kram kram

2008-12-09 @ 19:27:19
URL: http://sofiaborg.webblogg.se/
Postat av: Karin

Härligt foto på killarna!! Ja, det är lätt att samla på sig mängder av foton. Får ständigt kommentarer för mitt fotograferande!

Kram

2008-12-09 @ 19:58:39
URL: http://kajsaloppan.blogspot.com
Postat av: MissMian

Har läst oim ditt elände och hoppas att du verkligen tar det lugnt nu. Rösten är verkligen vårt verktyg! Underbart foto!!

2008-12-09 @ 20:46:47
URL: http://www.missmian.blogspot.com
Postat av: Lillsis

åh.. tystnad... =)

tänk om hela min familj kunde vara tyst en sekund.. jag försöker.. inte för att jag har ont i halsen eller så men jag orkar inte prata hela tiden.. =)

E lika lyrisk idag.. hon längtar tills ni kommer i morrn.. =) ha det gott nu systra mi.. love ya

kramar från Lillsis

2008-12-09 @ 20:51:06
URL: http://handstamplat.blogspot.com
Postat av: Maria

Tack för kommentaren om mina kort! Det är väl tur att du har bloggen, det är inte så svårt att hålla tyst då:)

Krya på dig nu, snart kommer tomten!

kramaria

2008-12-09 @ 23:11:58
URL: http://kramaria.blogg.se/
Postat av: LottaM

Stackars dig. hoppas att du snart blir bättre. Njut av varm glögg och mjuka kakor och spar julsångerna till dess du har rösten tillbaka. Härliga LO:er du har gjort. Äslar fotot på Zebran.Kram Lotta

2008-12-10 @ 20:22:54
URL: http://lottamaun.blogspot.com/
Postat av: Lotta

Hur kunde jag missa detta roliga kort? men ibland uppdaterar du så snabbt att jag inte hunnit kolla emellan och nu när du är tyst går det snabbare för det är ju ett bra sätt för dig att yttra dig på, ta det lugnt rösten kommer snart tillbaka skall du se och passa på och njut och gör saker i din takt fär du är ju inte sjuk för övrigt!

kram Lotta

2008-12-16 @ 09:10:55
URL: http://lottaspyssel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0