1000 kommentarer och en liten påminnelse....

Jag är så lycklig över att så många har skrivit en liten kommentar till mig. 
♥ TACK! Ni har lyft mig och gett mig en ny självkänsla - hittat en ny nisch med min hobby. Det finns snart inga gränser vad man kan och vågar.....

Vill passa på att påminna om vår scrapträff den 16 februari, det finns platser kvar och jag planerar in lite roliga utmaningar mm. Maila mig [email protected] om ni har frågor. Senast veckan innan behöver jag din anmälan! 50:- kostar det för em kaffe och lokalhyra, lunch/middag tar var och en med sig och annat upp piggande som frukt, godis, dricka....... och det bästa är att det finns plats för många! Tänk vad skratten kommer att klinga i Grovared. Vägbeskrivning kommer veckan innan.

En Lo om vad jag behöver bli bättre på....

image376

Känner mig nöjd med resultatet och även fotot på mig själv, taget av TG. Prövat att rita med en vit penna i kanten på fotot, såg att systra mi gjort detta och var ju tvungen att testa! Cirklar tilltalar mig, fråga inte vad jag tänkte när jag gjorde den..... jag bara gjorde, "var i nuet" hihihihi :)

Ha en bra kväll, känner att livet återvänt efter förkylningen och är piggare.

Kram kram Aase ♥

Kommentarer
Postat av: ÅsaB

Åh vad jag gillar denna layout! Fotot, vita kanten, de klatchiga färgerna, budskapet och cirklarna, ja allt som behövs för en ögongodislayout.:-) Må så gott och kram! /Å

2008-01-28 @ 20:34:35
URL: http://scrapsystrar.blogspot.com
Postat av: ÅsaB

Kom på att jag glömt svara på din fråga för ett tag sedan om vi skulle till träffen i Helsingborg. Det ska vi inte. Har fått "dra ner" på scrapträffarna lite nu i vår. Framförallt för att jag vill få lite tid till fotoutflykter med fotoklubben. Fast en träff i februari och en i mars blir det allt.:-) Kram igen! /Å

2008-01-28 @ 20:37:18
URL: http://scrapsystrar.blogspot.com
Postat av: Annika

Åh, du är så peppande! Tack för det! Ja, visst är livet en bergochdalbana och barn är ett enormt arbete, hela tiden! Men glädjestunderna är ju så övervägande så man fixar det ändå...fast ibland är det skönt att skriva av sig! får väl se det somdagens gnäll, haha!

Jättefint foto på dig och härlig layout! Kramar
Annika

2008-01-28 @ 21:01:57
URL: http://annika5064.blogg.se/
Postat av: Lillsis

urläcker.. verkligen.. =)
kram kram

2008-01-28 @ 21:31:57
URL: http://kajsascrap.blogg.se
Postat av: SannaF

Jätte snygg layout och ett väldigt bra tema också! Mindfulnes tränar jag också på - men det är svåååååårt!
KRAM

2008-01-28 @ 22:21:38
URL: http://sannaf.blogspot.com
Postat av: Karin

Så mycket du hunnit med. Härlig LO med fina detaljer och bra tema. Här blir det inte mycket scrappat...bara en massa köksdiskussioner som tar på krafterna!!

2008-01-28 @ 22:38:02
URL: http://kajsaloppan.blogspot.com
Postat av: MissMian

Åh så fin LO OCH vad tankvärd!! Jag behöver också lära mig att leva lite mer i nuet. Antingen ältar jag gamla minnen :) eller så planerar jag morgondagen! Jag gillar verklgien alla dina cirklar!!! Hur skär du ut dem? Har du någon shape cutter (det heter det väl? ) och i så fall...vad har du för mall för de större cirklarna. Eller har du något annat knep??

2008-01-28 @ 23:28:28
URL: http://missmian.blogspot.com
Postat av: Katarina

Verkligen helt underbart fin LO!! Du har verkligen lyckats, den är både intressant, spännande och vilsam att titta på! Allt på en gång! :-)
Kram/Katarina

2008-01-29 @ 08:00:56
URL: http://www.scrapsystrar.blogspot.com
Postat av: Anna

Åh, vad jag gillar denna LO!!! Superfin!!!

Ha det så gott!
KramKram Anna ♥

2008-01-29 @ 15:56:02
URL: http://annascrapar.blogspot.com/
Postat av: Lily

Det går ju bra att scrappa när man bara är i nuet! Jättefin! Ska testa det också... i stället för att tänka för mycket när jag skapar. :-)
Jättefin journaling... tänkvärda ord. Jag har beställt den tredje av böckerna som jag skrev om... börjar med en, sen får jag se.
Ta hand om dig! Kram från Marie

2008-01-29 @ 22:32:39
URL: http://marie.robe.nu
Postat av: Lina T

vilken kanonfin LO och budskapet är grymt bra! Har läst en del om mindfulness och försöker ha det lite i bakhuvet hela tiden, jobbar på det
:)

2008-02-01 @ 19:44:31
URL: http://ltannerfalk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0