Måndag......

Om tiden kommer att gå så här fort i fortsättningen så är det nsart vår! Längtar efter lite ljusare tider, längre kvllar och värme. Har fått ett rikigt skov i min fibromyalgi, fukt och all denna växlande väderlek, från +6 till-1,5 på samma dag det klarar inte min kropp. Men ett stort tack till läkaren som ringde idag och tog min oro på allvar. han ska genast fixa en läkartid och sen ska vi fixa en helhetsbehandling av hela kroppen. Fick den förståelse som jag önskade och han var dessutom lättpratad och mänsklig. Känns skönt, nu kanske det kan gå åt rätt håll. I natt sov jag fem timmar i ett sträck utan att vakna tror inte ens att jag rört mig. det var precis vad jag behövde, nu kan jag ta tag i allt, med "kroppaskralen" :) Kankse lite ork till att få igång motionen och välmåendet.

Scrappade en del igår, idag har jag fotat och planerat mer LO. Ska packa igen till helgen, ska väl få lite gjort medans TG fixar i nya stugan. Har lovat att vara hantlangare till golvet ett par timmar sedan ska jag roa mig med min underbara hobby.

Gjorde denna till veckans skiss vecka 3:

image365

En rolig skiss att använda, Sofia sååååå trött efter att ha kommit hem från USA, tur att hon har en stadig axel att vila sig emot även om bror ser mindre förtjust ut :)

Ha en bra kväll, Sov Gott och dröm söta drömmar!

Tusen kramar/ Aase

Kommentarer
Postat av: SannaF

FInfina layouter igen!
Kram kram

2008-01-21 @ 22:24:23
URL: http://sannaf.blogspot.com
Postat av: Karin

Härligt foto och en snygg LO!
Kram

2008-01-21 @ 22:32:06
URL: http://kajsaloppan.blogspot.com
Postat av: Lillsis

goa soffipropp.. härligt att ha henne hemma igen.. även om vi inte träffas sååå ofta så vet jag ialla fall att hon finns där för en mosterkram när andan faller på =)
även lillsis har stillat sin oro en aning efter läkarens ord..
kram kram

2008-01-22 @ 06:22:25
URL: http://kajsascrap.blogg.se
Postat av: Morfen

Åh vilken härlig layout! Man riktigt känner hur trött hon är. De blå bokstäverna du frågade efter är av typsnittet Gentle Readhead som jag skurit ut med min Sillhouette. Kram!

2008-01-22 @ 08:52:04
URL: http://morfen.blogg.se
Postat av: Malin

jättefin layout, och vilket härligt foto... *ler* det ser verkligen mysigt ut!

2008-01-22 @ 13:00:08
URL: http://mallafors.se
Postat av: Maria

Tack så mkt för en härlig kommentar. Det är helt ok att lifta om du vill. Säg bara till när du har gjort det så får jag se resultatet. Det är så skoj! :-)

2008-01-22 @ 19:14:15
URL: http://www.marajjahsscrapblogg.blogspot.com
Postat av: MissMian

Skönt att du fick en bra läkare. Det är hemskt när man inte får den hjälp man behöver. Superfin LO till V.skiss. Ja ghar också gjort en men jag har glömt att lägga ut den...får se om jag gör det nu innan jag går och nanar kudden. :)

2008-01-23 @ 00:05:39
URL: http://missmian.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0