Söndagkväll.....

Redan november, snart advent tycker denna tiden på året är så mysig. Har kommit hem från Varberg, strålande sol i två dagar. På vägen hem stannade vi hos min systerdotter Emma som fyller femton år idag :)
 ♥ Grattis mosters hjärta en gång till ♥
I Varberg har jag njutit av havsluft och sol, scrappat en hel del........ Lite kan jag visa nu och lite kommer senare :)

Gjort några LO på uppdrag från min älskade DT-mamma tillika LillSis :) Hon har fått in papper från SEI´s serie Morning meadow, det var en utmaning för mig. Men de passade perfekt till svartvita släktfoton, helt klart kommer det scrappas fler släktfoton efter detta. Denna gången var det ett foto på vår mormor, och ett foto på våran älskade mamma i 20-års åldern.......

Har använt mig av QK -rev Beauty Queen till titel, journalingen är en stämpel från butiken Blommor från prima och allt finns i butiken..............

Har även gjort en LO med papper från Lil davis design, endless summer..... också från butiken Tyckte det passade perfekt med foton från i sommarens Gotlandsresa......Titeln är QK -diesel, har lagt  3D lack på bokstäverna och på de röda prickarna i pappret, även här en stämpel till journalingen som tillhör Handstämplats egen design.

Har dessutom uppdaterat Handstämplats blogg med en ny månadstävling som jag ansvara över så skynda in och se till att delta med ett bidrag :)

Må gott, själv njuter jag av brasan och snart dags för lite kvällsmat.

Kram kram Aase

Kommentarer
Postat av: Karin

Ah, så fina gamla foton. Stilrent scrappat med dem. Gotland....härliga sommar, men visst är det mysigt nu också!!! Nu ska jag surfa vidare och se vad det är för tävling du satt igång.

Kram

2008-11-02 @ 19:34:43
URL: http://kajsaloppan.blogspot.com
Postat av: Cilla

Mysiga layouter! Ha en skön söndagkväll.

Kram

2008-11-02 @ 20:06:31
URL: http://cilla-cilla.blogspot.com
Postat av: Maria

Jag har scrappat väldigt sparsamt men är så sugen på att scrappa gamla foton som ändå bara ligger i en låda. Dina lo är väldigt fina och jag tycker speciellt om den på din mamma för hon påminner så mycket om mig själv när jag var i den åldern.

kramaria

2008-11-02 @ 21:11:09
URL: http://kramaria.blogg.se/
Postat av: Mamma

Vad fint det blev med de gamla korten! Har också gjort det någongång och tycker att det är så roligt!

Dina layouter är verkligen superfina! :)

2008-11-02 @ 22:11:06
URL: http://mettka.blogg.se/
Postat av: Mette

Vad fint det blev med de gamla korten! Har också gjort det någongång och tycker att det är så roligt!

Dina layouter är verkligen superfina! :)

2008-11-02 @ 22:11:39
URL: http://mettka.blogg.se/
Postat av: Mette

Ooops nu blev det visst dubbelt...

2008-11-02 @ 22:12:05
URL: http://mettka.blogg.se/
Postat av: Lotta

Hallojsan, skönt att höra att solen sken även på er i stugan, hoppas du fått lite ny energi!!! fina lo och jag gillar faktiskt korten från Gotland, det är nog för att jag har så goa minnen därifrån, älskar bara den ön.

kramar L

2008-11-03 @ 13:21:10
URL: http://lottaspyssel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0